Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned bře 26, 2023 7:41 am
No v tomto případě nechápu proč lidi jezdí něčím jiným než elektromobilem, náklady na provoz jak píše Kubiš jsou kolem 0,2 Kč/km od začátku. Na rozdíl od 3Kč/km v případě ropy......PavelR píše:To Brumbaj: inu kazdy pocitame naklady na vozidlo halt jinak. Ja do nakladu nepocitam kupni cenu.
PavelR píše:Pokud bych mel volne prostredky a existoval by elmobil s doplnkovym spalovakem pouze jako generator tak to beru hned ted.
brumlaj píše: No v tomto případě nechápu proč lidi jezdí něčím jiným než elektromobilem, náklady na provoz jak píše Kubiš jsou kolem 0,2 Kč/km od začátku. Na rozdíl od 3Kč/km v případě ropy......
Veles píše:Vzal jsem si spotřebu Leafu od někoho kdo ho skutečně má a je nadšenec:
PavelR píše:A proto by byl do dnesnich elektromobilu s dnesnimi moznostmi baterek idealni bufik bud na lih a nebo repku. Opravoval jsem bufik ze sharana a je to takovej malej drobecek o vykonu cca 5kw tepla do vody To by se vlezlo do kazdyho auta. No hrozne sympaticky zarizeni.
Tim padem se razantne zvetsi dojezd a komfort a rekl bych ze i uzitna hodnota auta.
jose píše: asi je v kanystru nafty schovaná ohromná energie, že?![]()
Asi máš pravdu, ale já psal o Kubišovi, on má FVE takže se na ceny dívá jinak a za druhé - důležité třeba u nás ve městě je nabíječka jak ČEZu, tak PRE....Veles píše:je to skoro dvoujnásobek než zde psal Brumlaj
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků