Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř kvě 18, 2022 7:34 am
jahodovák píše:Ono ten problém nebude v tom jaké žárovky se použijou ale občas a to většinou v nastavení světel,ono jsem si všimnul,že někteří aby viděli dál,klidně zvednou světla,že to někoho oslnuje,to jim nevadí,hlavně že oni vidí.Ono další problém je už v předpisech,které asi nikdo nedodržuje,je tam napsáno,že pokud jedete na potkávací světla,máte jet takovou rychlostí abyste mohli včas zastavit dle dosvitu světla,potkávací mají svítit 30 metrů a to rozhodně nezabrzdíte,pokud jedete 90....
camel1cz píše:Já teda dálkové skoro nepoužívám. Mám vyzkoušeno, že dálkové nesvítí dál jen výš... Takže teď se dozvídám, že vlastně porušuju předpisy. Hmm
camel1cz píše:Já teda dálkové skoro nepoužívám. Mám vyzkoušeno, že dálkové nesvítí dál jen výš... Takže teď se dozvídám, že vlastně porušuju předpisy. Hmm
dracekvo píše:Akorát pan dopravní expert Huml zapoměl říci jak se chovat, když předemnou nic nejede a já si nemůžu cestu problikávat dálkovejma, protože v protisměru jezdí auta.
kodl69 píše:Jiná věc je, a možná horší, že dnes většina řidičů neví, jak se vypíná zadní mlhovka.
jahodovák píše:Tak tady nabízejí auto pro 2 s dojezdem až 1600 kilometrů...
jahodovák píše:Neví někdo z vás jak si pořídit k outlandru phev slabší nabíječku než je dodávaná,ta má cca 2,5 kw.Jde mi o to,že v dnešní době je toho svitu dost málo a když dobíjím,tak většina jde stejně z uložiště a vůbec mě nevadí,že by nabíjení trvalo dlouho,nejlépe s možností i měnit nabíjecí výkon,děkuji za informace..
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků