Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát úno 03, 2023 6:48 pm
Matess píše:Jak je to s cestaky v praci kdyz si koupim elektricke auto? Za palivo nic nedostanu
No a o tom to je, udělat STK a přihlásit vůz na české značky.... Dají se zapůjčit baterie na udělání STK?roman píše:já jsem si jedno pořídil - Peugeot 106 Electric, rozebrané, bez aku. ...... udělal novou STK (19.12.2013),
brumlaj píše:No a o tom to je, udělat STK a přihlásit vůz na české značky.... Dají se zapůjčit baterie na udělání STK?roman píše:já jsem si jedno pořídil - Peugeot 106 Electric, rozebrané, bez aku. ...... udělal novou STK (19.12.2013),
roman píše:Nákladově jsem zatím na cca 1 Kč/km
goodbie píše:6,6Lto i nevalné HTP jezdí za míň
Matess píše:(15kWh odpovida cca 70km).... Takze celkem jsme na nejakych 268 kkc... Jeste je to porad asi hodne...
PavelR píše:Ono totiz jde o to ze vyrobci nevi co by za elektromobil chteli. Vyrobi mandelinku a daji cenu 700000 viz peugeot ion.
rob.brno píše:PavelR píše:Ono totiz jde o to ze vyrobci nevi co by za elektromobil chteli. Vyrobi mandelinku a daji cenu 700000 viz peugeot ion.
Z podstaty by e-auto mohlo být o maličko dražší než spalovák. Řek bych, že dnes je na tom nejlépe Nisan Leaf(poměr ceny k užitku).
netko píše:To je sice vsetko pekne a čo by na to potom ropna loby??? Ked si kazdy strci do zasuvky a povie si ze mu netreba naftu alebo benzin. Hovorim o malickych autickach na kazdy den.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků