Chose píše:Svářečku jsem si koupil přes e-shop za 9 stovek. Sice na ni nic nepípá ale je tam světelná signalizace nahřátí
tělesa na požadovanou teplotu. Nikdo mi to neukazoval jak se to má dělat jen jsem si něco přečetl na netu.
Spoje jsem jen očistil košilí, prubnul dva sváry a pak jsem si udělal vodu v baráku. Nikde nic neteče
tak je to asi snadný. Můžu ti ji pujčit, ještě ti dlužím za ten polystyren.
Kurnik ten mypower.. tyve to je fakt dobry web.. tady clovek sezene kde co

Od panelů po svářečku na plastove trubky

Hele to by se mi fakt moc hodilo .. Jestli je to tak snadne, tak to bych nakoupil matroš a by sme se mohli domluvit (Spytihněv, že? jestli si dobře pamatuju z Brna:) ) a svárnulo by se to.. Polyš bych neřešil to sou prkotiny

a beztak mi jeden prebyval

Tak jestli bude cas, tos se nejak dohodněme, a zrovna muzem hodit rec u kafe tady na chatě

To je bomba... Svarecka na plastove trubky...
Jake mam koupit trubky a kolinka (prumer) ? Nebo je to jedno? Potrebuju s tim napajet vodu v kuchyni a ve vane. Vystup z kamen je 1/2" tak asi 1/2" trubky, ze jo... s vetsima toho moc nevyhraju, maximalne voda o malinko vice cestou k vane schladne, i kdyz tyhle ztraty kdyz to obalim izolaci na trubky budou asi uplne neznatelne na tu kratkou vzdalenost. Cele to bude tak 6m max, tedy 3m, pak kolinko a 3m, cela trasa ve vytapene mistnosti.
Tos jestli by to slo, domluvme se na datumu a čase a ja jsem tu porad, pac tu bydlim a makam, takze uplne furt. Prizpusobim se.