Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 5:03 am
Atman píše:Áno, ale to obmedzenie potom platí pre výkon celého MPPT, takže ak nastavíš 10A, tak bude vždy vyrábať len max 10A, bude to proste miesto 100/30 len 100/10. Ak chceš vyrábať 15A a do bateriek zároveň dovoliť iba povedzme 5A, na to potrebuješ nejaké GX zariadenie, kde sa to nastaví v položke DVCC.
havran2 píše:Nastavení proudu řeším také a nedaří se mi, ani technici z neosolaru se úplně nechytají - nemají otestováno. Pokud je spotřebič Phoenix tak to proudové omezení DVCC přímo zapíše hodnotu do MPPT a nekompenzuje spotřebu Phoenixe.
Mám cerbo, shunt, nově i JKBMS do cerba a phoenixe a také se mi to zatím nepovedlo. Jedinou neověřenou informaci mám, že bych musel dát ještě jeden Shunt před phoenixe a nastavit jej jako DC spotřebu. Tzn. systém s phoenixem se chová jinak než s MP. Pokud se to již někomu povedlo vyřešit také budu rád za info.
Marta_CZ píše:Tak když přepnu shunt na DC energy meter a v DC meter type vyberu DC system, tak to funguje, jak si představuju, akorát neukazuje SOC. Akorát nevim, proč to neumí jako Battery monitor, když ty hodnoty, co potřebuje, má.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků