Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 27, 2022 3:01 am
gupa píše:Díky za foto ledek a ostatní info.
1.Oranžovou neblikající chápu jako bypas propoj In Out, nebo nafázován menič.
2.AC In Off je stav ESS nebo je něco, co spíná DS (generátor) jako Line In?
Před konfigurací ESS se přes VE Bus System configurator toto paralelní spojení dvou takto blikajících easysolarů nakonfigurovalo jako 1AC a 1 fáze a jsou na Line In a Line Out paralelně propojený?
Díky za trpělivost.
dracekvo píše:Tak to špatný počítání asi bude tím, že auto nabíjí pulzně a invertor se s tím nejspíš neumí poprat. Protože teď sem ho znovu připojil a úsporka strašně bliká.
Nenapadá někoho jak to vyfiltrovat?
dracekvo píše:Je jednofázová. Mám rozběhnutý zatím jen jeden měnič čistě v ostrovu.
Nabíječka je přepnutá na 8A, takže měnič by to měl dát levou zadní.
Při nabíjení ze sítě jsem nikdy nikde žádný problémy nepozoroval.
FRSO píše:dracekvo píše:Je jednofázová. Mám rozběhnutý zatím jen jeden měnič čistě v ostrovu.
Tak to je divné, regulace se snímá z trafa jako samostatné vynutí a oddělené napětí AC malého napětí, nevím jak je to dál zpracováno na DC napětí a jaká je tam filtrace u té regulace, proberu to zítra s technikem z Neo.
FRSO píše:dracekvo píše:Je jednofázová. Mám rozběhnutý zatím jen jeden měnič čistě v ostrovu.
Tak to je divné, regulace se snímá z trafa jako samostatné vynutí a oddělené napětí AC malého napětí, nevím jak je to dál zpracováno na DC napětí a jaká je tam filtrace u té regulace, proberu to zítra s technikem z Neo.
dracekvo píše:Jedině dát pokusně dva victrony paraelně, pak by těch 20A měli dát.
Já nevím. Mám jen jeden druh úsporek. Kdysi sem je koupil levně v akci a žiju z toho už několik letAle je vidět i na doutnavce v prodlužovačce, že poblikává.
Mě by to bylo jedno. Můžu to zapojit potom v budoucnu tak, aby světelný okruh nikdy nebyl na měniči na kterém bude auto, ale nevím, jestli tím měnič nětrpí, nebo to nebude ničit nějaký spotřebiče. A hlavně mi ve statistikách měnič ukazuje nesmysl.
Edit: SOC ještě nemám, protože BMV není zapojený. Musím koupit šroubovací očka na kabely. Mám to provizorně a nechce se mi plejtvat lisovacíma, když vím, že to pak budu zas rozebírat. A raspberry funguje bez problému. Jen mi občas padala komunikace s měničem. Což se asi opravilo, když sem vše zapojil do USB hubu s externím napájením a pak do rapsberry.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků