Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát led 27, 2023 5:44 am
Roger píše:To se akorat zkrati pauzy kynuti a mozna i hneteni (jak ktera pekarna) ne? To je vhodne asi na ty smesi z obchodu. A o tom kynuti a hneteni, vedle kvasku/kvasnic chleba je... Jinak je to z vetsi casti hladka mouka... Z jine mouky to moc nekyne, i kdyz vyrobit jde kde co z kdeceho, spiusta lidi v tom dela puding, skvarky, hnete maso na sunku apod..
Roger píše:Kdyz jsem dal tu nejlevnjsi za 7 kc/kg (obcas v akci) - asi 700g a na to 1/4 cerstveho drozdi, vodu, sul, mozna kapka octa, i bez kminu, ten je drahy (pro zviratka), tak mi to chutnalo vic jak kdejake clozrnne mouky za 30,-
Roger píše:v prirode si lev nejdrive vezme vnitrnosti buvola (streva, zaludek), jakoby vedel, ze je tam nejvice vytaminu...![]()
--
Jojo, michat s kvasnici cukr nebo sul neni dobry napad, to se sype az navrch mouky, kazdy na jinou stranu....
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků