Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 28, 2023 6:47 pm
packet píše:Panove, prave bohuzel nemam co montovat ale mam kam montovat, takze pokud se podari sehnat do planovane akce panely nabizim pro vedecke prace objekt uprostred jeseniku. k dispozici holba, bar, ugrilovat ze cokoliv, 7 pokoju, nefosilove jsou vitani a s jejich nabijenim se pocita. snad jen jedine omezeni, je to vysoky a dole dlazba, takze koho budou svrbet prsty a mit chut nejaky panel pridelat nastrechu, chlastat az z te strechy sleze.
ota píše:Ja se hlásím na montáž.
Teď jsem v poslední době moc cestoval a moc pracoval a nemel času se najíst tak vazim 75kg
Privezu ti takový ty drahý nerezový serepeticky jako srouby matky imbusy a Tšrouby. Válí se mi zbuhdarma v dílně tak ať slouží.
KubisKV píše:Předběžně se taky hlásím a ještě moje dvě drahé polovičky. Spaní klasicky v chatce za zvuku a smradu mobilikova dieslového bufíka a alkoholických výparů, které se drží u stropu
mati píše:packet píše:Panove, prave bohuzel nemam co montovat ale mam kam montovat, takze pokud se podari sehnat do planovane akce panely nabizim pro vedecke prace objekt uprostred jeseniku. k dispozici holba, bar, ugrilovat ze cokoliv, 7 pokoju, nefosilove jsou vitani a s jejich nabijenim se pocita. snad jen jedine omezeni, je to vysoky a dole dlazba, takze koho budou svrbet prsty a mit chut nejaky panel pridelat nastrechu, chlastat az z te strechy sleze.
Když on hlavní účel není lézt po tý střeše!
Ale na druhou stranu - jiné místo , jiné pivo , jiné výzvy. Co , budeš nově obkládat vysílač na Pradědu? To je docela vysoká stavba a dole dlažba..
youda píše:Já dorazím.
Přes noc se nezdržím, ale to asi nebude nikomu vadit, jelikož jak se teď furt přežírám, tak ve spánku vypouštím dost metanu.
PS: Budete někdo brát sebou potomky?
Jednoho budu mít na krku, tak jestli ho mám dovézt nebo si to zařídit nějak jinak.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků