NOPARasito píše:Nezaslechli jste nekdo volani po podzimním srazu.
Já to slyšel. Taky republika se už ptala, kdy zase Ota bude pindat na játra.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 28, 2023 6:38 pm
NOPARasito píše:Nezaslechli jste nekdo volani po podzimním srazu.
youda píše:Ja to neslysel, ale urcite bych se srazil.
NOPARasito píše:Ja bych rekl, ze sraz muze byt dobrej pro ty co jim to nevyslo jako me ;-(((((((((
KubisKV píše:NOPARasito píše:Ja bych rekl, ze sraz muze byt dobrej pro ty co jim to nevyslo jako me ;-(((((((((
Takže noparasito na střeše a taky pokud to má byt workshop, by měli dorazit nějací nováčci, aby se naučili montovat háky a profily. Já bych s dovolením hlídal na zemi volenteho a diabla, aby mi nevypili všechnu republiku.
diablo007 píše:KubisKV píše:NOPARasito píše:Ja bych rekl, ze sraz muze byt dobrej pro ty co jim to nevyslo jako me ;-(((((((((
Takže noparasito na střeše a taky pokud to má byt workshop, by měli dorazit nějací nováčci, aby se naučili montovat háky a profily. Já bych s dovolením hlídal na zemi volenteho a diabla, aby mi nevypili všechnu republiku.
Akorát to bude chtít stihnout ještě dobu kdy se v chatkách nebudeme muset tulit kvůli zimě![]()
ota píše:Rum je zakázanej.
Volejte bude takový pan Lorenz. Cihlu do ruky nevezme ale odborník to je.
Hlásím se na montáž.
marko250 píše:Volente ,aby Ti z toho neudělali vysokonapěťový polea ve sklepě nelítaly válečky a placky jak poblázněné.
KubisKV píše:marko250 píše:Volente ,aby Ti z toho neudělali vysokonapěťový polea ve sklepě nelítaly válečky a placky jak poblázněné.
Marko, to mělo být překvapení pro volenteho! Chtěli jsme si zahrát na “jak se staví sen”
Volenteho poslat na dva dni do kempu, kde se konal sraz a zatím mu tajně předělat jeho elektrárnu na ongrid s dlouhým stringem![]()
Už jsem měl domluvenou i recyklaci jeho nebezpečných baterek.
Uživatelé procházející toto fórum: Applebot [Bot], CC [Bot] a 0 návštevníků