Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 2:41 am
A prosím Tě oč jde? O pět minut před obražofkou, potom jeden podpis a cesta na poštu se smlouvou? Proč chceš dávat ksindlovi další šanci a peníze? To Tě fakt baví ponižovat se a žebrat o nižší cenu? To už o sobě fakt máš tak nízké mínění? Není lepší se vzpřímeně chlapsky obrátit zády a ukázat stávajícímu dodavateli jak vypadá finále trávicího traktu? Dokáže mi někdo po těch letech svobody vysvětlit proč hledá způsob jak se před slouhou hrbit? (ohýbat hřbet)redcrown píše:........ Lze si u stávajícího dodavatel (např. ČEZu) vyjednat lepší podmínky pod výhrůžkou odchodu, nebo to nefunguje jako např. v telekomunikacích? Jde o to, že by člověk nemusel absolvovat přechod.
díky
Nu a proto proč to ksindlovi zjednodušovat? Prostě se obrátit a nenechat mu šanci aby domů přinesl peníze. Někdy holt cítím potřebu vytlačit ksindla o trochu menším ksindlem.ota píše:....... Není důležité vyhrát ale přinést domů peníze.
Spíš mě zajímá, jak to chodí. Neříkám, že nezměním, jen se na to koukám víc technicky než z principu.brumlaj píše:A prosím Tě oč jde? O pět minut před obražofkou, potom jeden podpis a cesta na poštu se smlouvou? Proč chceš dávat ksindlovi další šanci a peníze? To Tě fakt baví ponižovat se a žebrat o nižší cenu? To už o sobě fakt máš tak nízké mínění? Není lepší se vzpřímeně chlapsky obrátit zády a ukázat stávajícímu dodavateli jak vypadá finále trávicího traktu? Dokáže mi někdo po těch letech svobody vysvětlit proč hledá způsob jak se před slouhou hrbit? (ohýbat hřbet)redcrown píše:........ Lze si u stávajícího dodavatel (např. ČEZu) vyjednat lepší podmínky pod výhrůžkou odchodu, nebo to nefunguje jako např. v telekomunikacích? Jde o to, že by člověk nemusel absolvovat přechod.
díky
redcrown píše:Ahoj,
teď si procházím kalkulačky a nabízí se jedna otázka. Lze si u stávajícího dodavatel (např. ČEZu) vyjednat lepší podmínky pod výhrůžkou odchodu, nebo to nefunguje jako např. v telekomunikacích? Jde o to, že by člověk nemusel absolvovat přechod.
díky
brumlaj píše: A prosím Tě oč jde? O pět minut před obražofkou, potom jeden podpis a cesta na poštu se smlouvou? Proč chceš dávat ksindlovi další šanci a peníze? To Tě fakt baví ponižovat se a žebrat o nižší cenu? To už o sobě fakt máš tak nízké mínění? Není lepší se vzpřímeně chlapsky obrátit zády a ukázat stávajícímu dodavateli jak vypadá finále trávicího traktu? Dokáže mi někdo po těch letech svobody vysvětlit proč hledá způsob jak se před slouhou hrbit? (ohýbat hřbet)
Inu a to je přesně důvod proč u nich dále nezůstávat. Místo aby se starali o zákazníka dokud ten nemá důvod něco řešit a tím si prodlužovat jeho letargii, tak se začnou starat až už se přepisuje OPM na OTE. A mám konkrétně na sobě ověřeno, že další 3 OPM na stejné jméno jsou jim následující léta šumák fuk. A oni moc dobře v každý okamžik vědí kolik a která OPM jsou na Tebe psána. Typicky chalupa, garáž .... Na těch dalších nezmění sami od sebe vůbec nic aby Tě přilákali z5, nebo si Tě aspoň na nich udrželi. Takže o zákazníka jim absolutně nejde. Jde jim o to poškodit firmu ke které chceš přejít. Další z důvodů ukázat jim jak velká je Kalousek jednička.youda píše:........ ve chvíli kdy pošleš výpověď smlouvy, tak ti okamžitě přijde dopis/email, ve kterém tě budou strašit. Když nebudeš reagovat, začnou ti volat, aby se domluvili na podmínkách, za kterých jsi ochoten zůstat. ............
Madra píše:Je to tak. Ale kouknu se na tvého distributora, protože na chalupě se spotřebou 0.6 MWh ročně platím bič za poplatky, než za elektřinu... Bohužel tam mám víkendovou spotřebu v zimě, díky peletovym kamnum 5kw za víkend, to by byla baterka jak....
Madra píše:... Ono je to pak prašt nebo uhoď...
Madra píše:...Takže jak v comebacku, málo propálíš= hodně zaplatíš.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků