asi je to někde rozbité
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte dub 20, 2021 4:56 pm
Frenky píše:lze upřesnit kde to bylo rozbité
mypower.cz píše:Zda se, ze opraveno. Bylo by prosim mozno mi to po nejake chvilce pouzivani potvrdit, jestli se to zase chova normalne? predem diky.
Warning: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_e46h5p6oee4kembj81orfgk872, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /mnt/sda3/var/www/html/virtual/microlog.mypower.cz/inc/init.php on line 151
Warning: session_write_close(): open(/var/lib/php5/sess_e46h5p6oee4kembj81orfgk872, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /mnt/sda3/var/www/html/virtual/microlog.mypower.cz/doku.php on line 81
Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in /mnt/sda3/var/www/html/virtual/microlog.mypower.cz/doku.php on line 81
Informace
Pokusili jste se připojit neplatný obrázek.
Objevila se SQL chyba při generování této stránky. Pokud problém přetrvá, kontaktujte administrátora fóra.
Frenky píše:Potrvrzuji opet mi to funguje.
Jenom mi neni technicky jasne, proc nekteri maji okenko pri vypadku a nekteri tam udaje maji.
Asi doslo k poskozeni jen nekterych souboru (adresaru)
kybos píše:Je na to jednoduchý lék:
1. Přečteš si jen vlákna s posledním příspěvkem, který má datum vyšší než jsi naposledy četl.
2. Označíš všechna vlákna jako přečtená (jedním kliknutím).
A je uklizeno.
Admin nás chce občasným promazáním databáze přečtených příspěvků asi donutit k tomu, abychom si znovu přečetli celé fórum.
Takže to možná bude záležistost cookies
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků