od kodl69 » stř pro 05, 2018 7:08 pm
jasně, manuál od analystu i nastavovací sw jsem si stáhl, je to mocný nástroj, ale zase to zdraží celý kolo o skoro 5kKč, což je v mým případě cca třetina celkové ceny. Chci se stavit v Tišnově u Šikuly, má prej nějakej novej sinus regulátor 50A, ale nikde na webu k tomu nejsou podrobnosti, tak to budu muset prozkoumat na místě. Pokud by ten uměl všechno co potřebuju, bylo by to nejjednodušší řešení, bez dalších krabiček. Sice je o trošku dražší než tebou uvedenej, ale zas by to mělo být "all in one" řešení. Na sledování baterie mám čínskou BMS s bluetooth modulem, takže napětí článků, odběr a dojezd mám na telefonu, stačí držák telefonu za 4USD a je vyřešeno.
Hluboce jsem se zamyslel nad obalem na akupack, a budu ho dělat z laminátu, sice na tom strávím 2-3 půldne, ale bude to opakovatelný, když si vzpomenu, že udělám další kus, nebo bych ten jeden nějak rozbil.
ostrov 4600Wp neustále ve stádiu zrodu: 6x noark CHSM6610P250, 6x250Wp z I4wifi, 6xTratek 275Wp, 4x auria 120Wp, midnite classic 150 lite+whizbang jr., 16S a různě P cca 300Ah Winston, Powerjack 8kW (reálně 6kW po úpravě). 48V DC rozvody a spotřebiče.