Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv pro 05, 2019 8:41 pm
youda píše:Vážení kolegové, drazí přátelé,
..... Značí to, že jsem v Bohnicích, na Pankráci nebo na Krchově.
Youda
youda píše:Aktuálně jsem zavalen neutuchajícím přílivem...
youda píše:Vážení kolegové, drazí přátelé,
možná jste si všimli, že jsem se na nějakou dobu odmlčel a přestal toto vědecké fórum zásobovat svými geniálními nápady. Bohužel, nastalo to, co bylo nevyhnutelné: dostal jsem v práci výrazně přidáno.
(Myšleno povinností, nikoliv bonusů.)
Aktuálně jsem zavalen neutuchajícím přílivem nesmyslných úkolů a to do takové míry, že již nemám energii na cokoliv jiného. Večer usínám se strachem, co vše jsem nestihnul odevzdat v termínu a jaké nové sra*ky mi ráno opět přistanou v poště. Vyzvánění mobilu mi přivádí mdloby a při zapnutí počítače se mi chce zvracet do klávesnice. Kdo to sám nezažil, nedovede si vůbec představit o čem mluvím
Ano, můžu si za to sám, neboť moje povaha je taková, že se každému snažím pomoct. Zároveň neumím říkat "ne" a neovládám umění přehazovat hnůj na jiné. Empiricky jsem vypozoroval, že nejlíp se mají právě ti kolegové, kteří jsou zcela neschopní, pracovně nepoužitelní, sobečtí a zcela bez empatie. Musím zvážit, zda-li právě tento přístup není ta správná cesta, kterak přežít.
Toto fórum mám moc rád. Baví mne diskutovat, radit nováčkům, polemizovat se zkušenými matadory. Bohužel, nemám už energii k tomu, abych se tu pravidelně vyskytoval. Jednou za čas se přesto pokusím nakouknout, odepsat do některého z vláken, případně reagovat na zprávy. Pokud bych se odmlčel nadobro, pak mi to prosím nemějte za zlé. Značí to, že jsem v Bohnicích, na Pankráci nebo na Krchově.
Youda
No výborně, už jsi zjistil jaké veličiny mezi sebou nemají souvislost. Pokud máš kuráž zkoušet dále, tak po vyčerpání zbylých možností možná přijdeš na to, že výše platu je pouze o silném psychologickém boji. Na zákoník práce zapomeň.Gook píše:....... čekám na nějakou reakci, ale zatím nic...
![]() |
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník