Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Právě je úte kvě 22, 2018 4:27 pm


nastavenie Infini 3kWPlus

Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.

nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod lopoko1 » úte bře 15, 2016 6:55 pm

Ahojte

konečne som si namontoval fotovoltiku s pv panelmi len zatial nemám baterky ateraz neviem ako mám nastaviť infini aby mi fungovalo? a preplo na priamo bez pv panelov
(resp. fungovalo mi toodpojil som DC a pekne sa zaplo na AC ale trošku som skusal nastavovať a dosral som to :( )
viete mi pomocť dakujem?
prípadne ak máte nejake postrehy , hesla a nápady som same ucho :-)
lopoko1
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned úno 07, 2016 8:38 pm
Reputation: 0

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod marko250 » úte bře 15, 2016 8:18 pm

Určitě tam bude clearovací postup do továrního nastavení,pokud si už spřeházel parametry a pak pěkně podle manuálu znova. http://www.ostrovni-elektrarny.cz/docs/ ... 901_CZ.pdf
4600Wp/20xChaori<dává 5360W>,Midnite Classic 150<dává 89A>,baterka 59.2VDC LFP4/300A+Li-ion/300A<uloží 35kWh>,měnič PJ 10 000W<dává stále 8600W>
Uživatelský avatar
marko250
 
Příspěvky: 915
Registrován: ned led 12, 2014 7:41 pm
Bydliště: Hlučín
Reputation: 77

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod Nakasi » stř bře 16, 2016 10:34 am

Záleží jak to chceš...
Jestli jako hybrid nebo čistě ostrov...
Ale předpokládám že jako hybrid,,, jinak totiž v momentě, kdyby by panely nestačily na zátěž, přeplo by to na síť a elektřina z panelů by se vůbec nevyužila...
Přílohy
3kplus ostrov.png
Jako OSTROV
3kplus.png
Jako HYBRID
Nakasi
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon bře 09, 2015 7:33 pm
Reputation: 0

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod lopoko1 » úte bře 22, 2016 7:41 pm

Super ďakujem za radu.
ešte by som mal jednu prosbu kupil som k tomu 4ks trakčných baterií. tak by som si chcel len prezistiť aké použiť správne parametre nabíjania napätia a podobne.
konkretne tieto: http://ultracell.net/datasheets/UCG200-12.pdf
lopoko1
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned úno 07, 2016 8:38 pm
Reputation: 0

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod ota » úte bře 22, 2016 9:00 pm

Podle datasheetu bych viděl max napájecí napětí 54V.
Nabíjecí proud max. 20A.
Minimální napětí bych viděl 48,8V bez zátěže. To odpovídá 50% vybití. Víc bych nevybíjel.
AKU.xlsx
(11.88 KiB) 78 krát
5kWp + 3kW Multiplus, 15kWh LiFe
http://www.elektrarna.estranky.cz/
Uživatelský avatar
ota
 
Příspěvky: 1194
Registrován: čtv dub 18, 2013 8:37 am
Bydliště: na chaloupce u lesa-Příbramsko
Reputation: 179
 
  • 0


Re: Infini 3kWPlus a tovarenske heslo

Příspěvekod Ruter » stř dub 04, 2018 8:26 am

Dobrý deň potrebujem znížiť prietok do siete v sekcii parameter seting a chce to potvrdit tovarenske heslom prosím neviete ho náhodou niekto ďakujem.
Ruter
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 01, 2018 7:40 am
Bydliště: Ilava
Reputation: 0

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod rottenkiwi » stř dub 04, 2018 10:39 am

Heslo je administrator, ale ten, kto ho inštaloval, ho určite zmenil
a ak niekto iný do toho zasiahne, tak padá záruka.
BTC: 1LWBcqUCX4UiTgzxTmsfyL83KG8DQiq2gd LTC: LX4UmmYHzT293zcJJ4BjTcPTRSHoLWLDn7
Vodík LiFePO charge BMS SEI formation Float IBM Quantum NREL eff. 787 Dreamliner Issue Rado Danilák Tesla Salvage
Uživatelský avatar
rottenkiwi
 
Příspěvky: 1347
Registrován: pát úno 13, 2015 2:24 pm
Bydliště: SO, SK
Reputation: 49

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod Ruter » stř dub 04, 2018 10:55 am

Heslo administrátor je uzivatelske ja potrebujem tovarenske
Ruter
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 01, 2018 7:40 am
Bydliště: Ilava
Reputation: 0

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod tomas » čtv dub 05, 2018 6:11 am

Uživatelský avatar
tomas
 
Příspěvky: 1561
Registrován: pon bře 07, 2011 11:05 am
Bydliště: Třinec
Reputation: 44

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod Lucano88 » čtv kvě 03, 2018 2:25 pm

Ahoj,
jak jsi nastavil čidla, aby jsi snížil přetoky do sítě?
Vím, že třeba p. Kolařík to má nastavené tak, aby ze sítě trvale odebíral cca 50W.

Bude stejné heslo i na Infini 10k? :)
Lucano88
 
Příspěvky: 110
Registrován: pon srp 22, 2016 1:36 pm
Reputation: 3

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod Ruter » úte kvě 15, 2018 6:55 pm

Prietok riešim cez wattrouter potreboval som znížiť prietok z 3000w na 2500w pre bojler infinisolar ma spotrebu 150w keď nabija,vybíja batérie inak ma spotrebu cca 40w je to blbe ked v noci je spotreba domu 100w.Menič taha zo siete 150w a tých 100w z batérie.Zakazal som vibijanie v noci a dal som GTI s obmedzovacom prietoku. Problém je vyriešený.
Ruter
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 01, 2018 7:40 am
Bydliště: Ilava
Reputation: 0

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod Lucano88 » úte kvě 15, 2018 8:55 pm

Wattrouter umí hybridní měniče? Já myslel že na to se musí použít greenbono Aku :)
Lucano88
 
Příspěvky: 110
Registrován: pon srp 22, 2016 1:36 pm
Reputation: 3

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod Ruter » stř kvě 16, 2018 6:44 am

Wattrouter vie spracovať všetky prebytky či sú z hybridneho alebo sietoveho meniča. Priorita infinisolar je pokryt spotrebu domu a zbytok ide cez wattrouter do bojleru.
Ruter
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned dub 01, 2018 7:40 am
Bydliště: Ilava
Reputation: 0

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod tomas » stř kvě 16, 2018 6:58 am

Lucano88 píše:Wattrouter umí hybridní měniče? Já myslel že na to se musí použít greenbono Aku :)

pouze v síťovém režimu s povolenými přetoky a když vypadne síť tak to nefunguje a je nutné mít 4 kvadrant elektroměr a tedy i povolení od distributora protože Wattrouter neumí fázovou regulaci. Greenbono Aku funguje i při výpadku sítě a v ostrovu a není nutný ani 4 kvadrant elektroměr při fázové regulaci.
Uživatelský avatar
tomas
 
Příspěvky: 1561
Registrován: pon bře 07, 2011 11:05 am
Bydliště: Třinec
Reputation: 44

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod jars10 » stř kvě 16, 2018 3:09 pm

Můžete někdo dát odkaz na greenbono Aku? Stránky Yorixu jsem pročetl, ale mám pocit, že je jako Yetti. Všichni o něm mluví, ale nikdo ho neviděl.
Mně by stačila nějaká dokumencate, kterou bych načetl.
Díky.
jars10
 
Příspěvky: 15
Registrován: úte čer 07, 2016 7:26 pm
Reputation: 3

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod Kostěj » stř kvě 16, 2018 6:53 pm

jars10 píše:Můžete někdo dát odkaz na greenbono Aku?

Je potřeba stáhnout firmware a rozbalit ho. Popis GB aku je v /2041/phctrl/greenbono_aku.pdf.
Kostěj
 
Příspěvky: 84
Registrován: úte úno 25, 2014 9:33 pm
Reputation: 6

Re: nastavenie Infini 3kWPlus

Příspěvekod tomas » čtv kvě 17, 2018 5:22 am

jars10 píše:Můžete někdo dát odkaz na greenbono Aku? Stránky Yorixu jsem pročetl, ale mám pocit, že je jako Yetti. Všichni o něm mluví, ale nikdo ho neviděl.
Mně by stačila nějaká dokumencate, kterou bych načetl.
Díky.


Tady je zapojen:
viewtopic.php?f=4&t=3400
viewtopic.php?f=4&t=3400&start=40#p66757
Uživatelský avatar
tomas
 
Příspěvky: 1561
Registrován: pon bře 07, 2011 11:05 am
Bydliště: Třinec
Reputation: 44


Zpět na Hybridní elektrárny

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: SemrushBot a 0 návštevníků

Reputation System ©'