Zalozni zdroj - menic, centrala, solar
Měniče stejnosměrného proudu na střídavý proud, porovnání účinnosti, ztráty, optimalizace použití měničů, střídače v UPS - záložní zdroje.
-
- Lokalita: Broumov
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Zalozni zdroj - menic, centrala, solar
Chlapi resim vec, snad nebude vadit kdyz to sem pridam. Potrebuju zalohovat dva kotle, automaty a narazove mrazaky, lednicky atd. Prikon jednoho kotle cca 230-250W, takze 500w. Mam benzinovou elektrocentralu 3.5kW, ta ale nema cisty sinus, takze neroztoci ventilatory u kotlu a i podavac ma jiny zvuk a vykon,ale hlavne neresi vypadek o pul noci. Jsem v miste, kde foukne vitr, spadne vlocka, kapka a uz blikaji s proudem. Jaky zvolit menic, abych ho mohl krmit i z te centraly zvolit? Po povodniych u nas nesla elektrika 4 dny, 4 mrazaky plny masa.. sice na centralu nejak fungovaly, ale asi by za chvily odesly. Takze bych narazove pripojoval i jeden mrazak po druhem, aby domrazil. To stejne s lednickama. Co jsem zatim nasel tak Multiplus od VIctronu nebo Quaddro by mely zpracovat i nesinus z centraly, dobijet baterky, pripadne jet i z panelu ( ktere zatim neplanuju. Nema treba nekdo zkusenost s pripojenim centraly k menicum ala Kemot, MHpower, Sinus polska apod? Ale zase na tom nechci tak uplne setrit, potrebuju kvalitni zalohu.
Nebo resit proud z centraly samostatnym zarizenim? Zase bych to nechtel mit moc slozite. Staci, ze budu muset potahat kabely mezi dva domy ( do cca 30m ).
Nebo resit proud z centraly samostatnym zarizenim? Zase bych to nechtel mit moc slozite. Staci, ze budu muset potahat kabely mezi dva domy ( do cca 30m ).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 45 Odpovědi
- 2511 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od JonasPP
-
- 6 Odpovědi