jahodovák píše:Je to měna jen pro spekulanty,něco jako akcie,pro živnostníka skoro nepoužitelné,uvedu příklad,nakoupíš materiál,vyrobíš výrobek a mezitím se hne cena a nakonec zjistíš že místo výdělku jsi na to ještě doplatil,nebo snad objednavatel služby počká až se zase kurz změní a ty na tom alespon neproděláš....pro obyčejné lidi,kteří chtějí dělat něco užitečného pro ostatní je třeba něco,co nepodléhá vlivům jako je inflace,deflace,či jinak uměle znehodnocená měna aby na tom vydělal jen spekulant,a hlavně ten,kdo s tím v zákulisí manipuluje....pomalu se mi zdá,že se snad ani nevyplatí nic dělat a míto toho hledat způsob jak vydělat na neznalosti jiných,nemohu si pomoct ale nějak se mi to nezamlouvá..proto to nechávám jiným a snažím se v mezích možností se tomu vyhnout.
Tak se zlatyma cihlama do obchodu pro rohliky asi taky nechodite, ze jo.
Alza bezne za BTC/LTC prodava zbozi. Samozrejme ihned smeni za FIAT. To je zcela logicke.
BTC a inflace? A jakpakto se jako deje?
Kdo vydelava na vasi neznalosti? Nejakej bitcoinovej spekulant? Tak se na neho vyprdněte ne?
Kdo v zakulisi manipuluje a s cim jako?
Zatim mi nebyla zodpovezena ani otazka ohledne zadnich vratek v programu jmenem Bitcoin.
Jen same jakesi teoreticke negativisticke uvahy, podlozene nulovymi znalostmi.
Vsak vam to preci nikdo nenuti.