Antonio píše:Jednoznačne swep b25th... Stačí 20 dosiek. Swep robí výmenník aj na 45bar. Bežne pre r410. Používam v mojich tc. Kupoval som ich po cca 260 euro. Fungujú mi aj 10 rokov.
Vdaka Antonio, tato info ma posunula dalej.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte dub 13, 2021 4:36 pm
Antonio píše:Jednoznačne swep b25th... Stačí 20 dosiek. Swep robí výmenník aj na 45bar. Bežne pre r410. Používam v mojich tc. Kupoval som ich po cca 260 euro. Fungujú mi aj 10 rokov.
moc díky. A poslali Ti to i s chybami. Mají prohozenu legendu TH-C a TH-D.willcz píše:........ Řešil jsem to přímo se Sinclairem a bylo mi posláno schéma chladícího okruhu a TEV jen ve venkovní jednotce. ...
redcrown píše:když už se tady počítají desky, tak se přidám taky. Stále zvažuji instalaci
Sinclair ASGE-36BI jednotky https://www.sinclair-solutions.com/cs/p ... 12660.html
+ SCMI-01.4 podřízená komunikační jednotka (ovládání pomocí 0–10 V)
+ deskový výměník SWEP B25THx50/1P-SC-M
Jaká je nevýhoda těchto venkovních kondenzačních jednotek oproti výrazně dražším TČ?
Ano, je to DIY, nemá to hezké ovládání, .... ale co ta strojovna samotná?
Mě osobně na tom vadí, že je kompresor venku na mrazu...
Další co bych se chtěl zeptat zkušených konstruktérů TČ, jestli se k těmto kondenzačním jednotkám zapojí jen deskový výměník, nebo je potřeba ještě řešit TEV pro odtávání. Ten předpokládám, že je u továrních vnitřních jednotek vestavěný a u dobastleného výměníku by chyběl.
díky
brumlaj píše:moc díky. A poslali Ti to i s chybami. Mají prohozenu legendu TH-C a TH-D.willcz píše:........ Řešil jsem to přímo se Sinclairem a bylo mi posláno schéma chladícího okruhu a TEV jen ve venkovní jednotce. ...
redcrown píše:Mě osobně na tom vadí, že je kompresor venku na mrazu...
ikovlabs píše:Trochu mne desi ze tyto TC/klimatizace jsou za 30-50000.To stoji za to ?
feliz navidad píše:redcrown píše:Mě osobně na tom vadí, že je kompresor venku na mrazu...
Kompresor na mrazu nevadí, pokud má vyhřívání oleje.
Zpět na Boilery, ohřev TUV, vytápění, klimatizace
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků