Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 04, 2021 3:50 am
antoni_sk píše::) poreferujem, ale ešte som ho neoživil, nemám pripojené baterky... ale dokumentácia čo bola k tomu priložená vyzerá rovnako ako z EPSolaru...
Neviem čím pripojiť ten 16-kový kábel k baterkám - lisovacie očká mám len na 10mm2 kábel a 8-čku dieru... a aj tie som už ledva stlačil ručnými lisovačkami... najprv som plánoval pripojiť baterky 2x10mm2, nakoniec som kúpil 16mm2... to už ale nie je vodič ale skôr taká menšia hadička
antoni_sk píše:Ahojte, mám veľký problém - potrebujem poradiť:
Dnes som nahodil a zapojil 2.pole panelov (3x Csun) - vid schéma vyššie.
Akonáhle som zapojil tieto panely cez istič panelov na 2. regulátor, tak 1. regulátor nedáva žiadny výkon - 0W z FV. SW l regulátoru ukazuje nulový prúd a teda aj výkon. Oba polia panelov sú samozrejme osvietené - len prvé majú iný sklon ako 2. pole.
Vypol som prívod od 2. panelov na 2. regulátor a 1. regulátor sa rozbehol a dával výkon. Zapol som znovu druhé pole, chvilku oba ukazovali 0 výkon, potom nabehol výkon na 2. regulátore a 1. ostal znovu na nule !
V čom je KUA problém ???![]()
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků