videl bych to spise na custom aplikaci delanou primo na 19'' s podporou dvou tristaru
nejaka sexy vizualizace

neco nacrtnu a uvidime co tomu reknes
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon led 25, 2021 12:08 pm
prochazka85 píše:ja u ty svy aplikace mam takovou vychytavku, taky to mam udelany na koukani kdyz jdu kolem, a je zbytecny aby to svitilo furt, takze ta aplikace po 2 min vypina monitor a u stropu je IR cidlo a kdyz jdu kolem, tak monitor automaticky zapne a kdyz projdu tak zase vypne.
pkougl píše:prochazka85 píše:ja u ty svy aplikace mam takovou vychytavku, taky to mam udelany na koukani kdyz jdu kolem, a je zbytecny aby to svitilo furt, takze ta aplikace po 2 min vypina monitor a u stropu je IR cidlo a kdyz jdu kolem, tak monitor automaticky zapne a kdyz projdu tak zase vypne.
no to je nápad, dát tam pirko a ono mi nahodí monitor - to musim udělatjak bude chvilka fláknuto tam
prochazka85 píše:to by urcite slo, jeste me napadlo jeslti by nesli tahat nejaky data z menice, ma ten powerhouse nejaky datovy vystup?
protoze data o realne spotreba by tomu dali smrnc
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků