Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř kvě 27, 2020 12:08 am


Bug na homepage mypower.cz

Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
Předchozí

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvekod tomas » stř říj 10, 2018 5:42 am

Taky mi to dělá na mobilu s androidem, ale na tabletu s androidem je to OK.
Uživatelský avatar
tomas
 
Příspěvky: 1925
Registrován: pon bře 07, 2011 11:05 am
Bydliště: Třinec

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvekod lzahradil » stř říj 10, 2018 6:08 am

Ten odskok nastane při načtení týdenního přehledu příspěvků a stránka odpovídá i jejímu 100% zobrazení. Které je ale oproti celé stránce poněkud jiné.
To samé se stává při načtení u jednotlivého příspěvku
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 100Ah@48V (zatím) | Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
lzahradil
 
Příspěvky: 354
Registrován: sob dub 11, 2015 1:28 am
Bydliště: CZ

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvekod mypower.cz » stř říj 10, 2018 7:02 pm

Na uvodni strance mypower.cz je ted pridan nekolikaradkovy javascript, ktery hlida DIV tagy, u kterych jsem zjistil, ze je jim zmenena vyska. Pokud zjisti zmenu, obnovi puvodni styly techto DIVů. Muze to fungovat, nemusi. Uvidime.

Pokud by se to stale nekomu projevovalo a stranka se chovala tak jak je ve screenshotu v prvnim prispevku tohoto vlakna, tak prosim nadale hlasit. Budu to i u sebe sledovat, u me se to delo taky.

:comp:
Uživatelský avatar
mypower.cz
Site Admin
 
Příspěvky: 4009
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvekod mypower.cz » čtv lis 22, 2018 11:27 pm

Jen informacne, problem s manipulaci s homepage googlem byl asi zpacifikovan. Nekolikrat overeno a diagnostikovano, ze to zafungovalo diky jistemu signalu jmenem "puntik vpravo nahore".

Pokud se nekomu z vas zobrazi na homepage tento cerveny puntik vpravo nahore, znamena to fakt, ze google se pokusil homepage zkryplit a mnou napsany javascript to zdetekoval a dal do puvodniho stavu a homepage byla opet pouzitelna.

Ohledne google adsense vzkazuju firme google nasledujici: JSTE PRASATA, VASI VYVOJARI JSOU PRASATA (v korporatu se schova leckdo), A UROVNOVE STALE OBYCEJNA GARAZOVA BASTL FIRMA, AC JSTE DOSPELI KE KORPORATU, KVALITA JE STALE STEJNA!!! Vase bannery nemaji co zasahovat do webu mimo vase "pole pusobnosti".

Jak jsem jiz psal, povazuji to za velmi nebezpecne tohle fungovani googlu a jejich banneru, pac takhle muzou diky property innerHTML manipulovat nejen s vyskou nejakych divů ale i s obsahem. Coz proste je moznost manipulace a na jistych webech (coz mypower.cz neni) je takovy zpusob mozne manipulace znacne nebezpecny.

Tak uvidime jak se to bude vyvijet, kazdopadne na mypower.cz co se manipulace googlu s designem tyce je to zda se poreseno. Obsah ale neresim (doufam ze google neni tak daleko a pokladam to na mypower.cz za totalne nezajimave z pohledu googlu), resim detekci zmeny CSS stylu v konkretnich DIV elementech, ktere zpusobily kryplení homepage mypower.cz.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
mypower.cz
Site Admin
 
Příspěvky: 4009
Registrován: pát bře 04, 2011 11:36 am

Re: Bug na homepage mypower.cz

Příspěvekod petrzobran » ned pro 30, 2018 8:38 am

Nevím kam stím, tak asi sem
Mě se špatně zobrazuje náhled obrázku, je jinej než obrázek uvnitř
12.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
petrzobran
 
Příspěvky: 133
Registrován: sob pro 07, 2013 5:41 pm
Bydliště: 8 KM východně od Brna

Předchozí

Zpět na MyPower.CZ

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník

Reputation System ©'