Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv úno 25, 2021 12:25 pm
Vlaaado píše:Nechcem to kvoli kureniu, potrebujem poradit navrhnut system, ktory da zmysel, na kluc firme, a vysvetlite mi prosim co stratim s dotaciou. Ocakavam rady typu na tvoju spotrebu doporucujem 5kwp panely, bateriu aspon 4,8kwh menic 1f Victron lebo ...
Buď v klidu admine nečetl kdo by se s tím obtěžoval,jen se snaží získat informace aby neprodělal na nějakém špatném dílu FVEmypower.cz píše:Vlaaado píše:Nechcem to kvoli kureniu, potrebujem poradit navrhnut system, ktory da zmysel, na kluc firme, a vysvetlite mi prosim co stratim s dotaciou. Ocakavam rady typu na tvoju spotrebu doporucujem 5kwp panely, bateriu aspon 4,8kwh menic 1f Victron lebo ...
Zdravím, bylo to tu vysvětleno miliónkrát. Budu nyní nazývat věci pravými jmény. Dotace jsou státem nakradené peníze pod pohrůžkou odnětí svobody, nebo finančních postihů (zkuste nezaplatit daně). Z tohoto důvodu není vůbec fér, že chcete použít peníze, které úředník nakradl od občanů. Druhá věc je obvykle nemožnost s instalací dělat změny, jste otrokem instalační firmy atd. Další věc je, že jste souhlasil s podmínkami fóra. A teď upřímě a ruku na srdce, četl jste ty podmínky?
Z těchto důvodů technické věci na fóru ano, ale dotace ne.
Vlaaado píše:Nechcem to kvoli kureniu, potrebujem poradit navrhnut system, ktory da zmysel, na kluc firme, a vysvetlite mi prosim co stratim s dotaciou. Ocakavam rady typu na tvoju spotrebu doporucujem 5kwp panely, bateriu aspon 4,8kwh menic 1f Victron lebo ...
goodbie píše:Buď v klidu admine nečetl kdo by se s tím obtěžoval,jen se snaží získat informace aby neprodělal na nějakém špatném dílu FVEmypower.cz píše:Vlaaado píše:Nechcem to kvoli kureniu, potrebujem poradit navrhnut system, ktory da zmysel, na kluc firme, a vysvetlite mi prosim co stratim s dotaciou. Ocakavam rady typu na tvoju spotrebu doporucujem 5kwp panely, bateriu aspon 4,8kwh menic 1f Victron lebo ...
Zdravím, bylo to tu vysvětleno miliónkrát. Budu nyní nazývat věci pravými jmény. Dotace jsou státem nakradené peníze pod pohrůžkou odnětí svobody, nebo finančních postihů (zkuste nezaplatit daně). Z tohoto důvodu není vůbec fér, že chcete použít peníze, které úředník nakradl od občanů. Druhá věc je obvykle nemožnost s instalací dělat změny, jste otrokem instalační firmy atd. Další věc je, že jste souhlasil s podmínkami fóra. A teď upřímě a ruku na srdce, četl jste ty podmínky?
Z těchto důvodů technické věci na fóru ano, ale dotace ne.
mypower.cz píše:Ke studiu například zde: viewforum.php?f=3#topiclist
Zkuste raději sázet stromy. Zažijete větší uspokojení než z FV elektrárny, které nebudete rozumět a kterou vám bude opečovávat nějaká firma. Těch pár korun, které ušetříte za elektřinu, za ty utopené peníze a nervy nestojí.Vlaaado píše:... nieje to moj koníček, rád investujem, a zvlášť keď je to zelená investícia. Urobil som niečo zle?
goodbie píše:tak že tady chcete informace a pak firmu co to bude montovat budete řídit jak to má přesně udělat??no to vás asi rychle pošle k šípku,většina firem udělá instalaci podle svého a nazdar,pak se trápí zákazník a jim je to jedno svoje si urvala,málo lidí si už naběhlo??kdyby fve tak perfektně vydělávala prachy tak to všichni cpeme do sítě a neřešíme soběstačnost.
rva píše:Zkuste raději sázet stromy. Zažijete větší uspokojení než z FV elektrárny, které nebudete rozumět a kterou vám bude opečovávat nějaká firma. Těch pár korun, které ušetříte za elektřinu, za ty utopené peníze a nervy nestojí.Vlaaado píše:... nieje to moj koníček, rád investujem, a zvlášť keď je to zelená investícia. Urobil som niečo zle?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník