ota píše:Poslal jsem reklamaci a zdá se že se jedná o softwarovou závadu. Reakce prodejce je návod na opravu od Elvise Huanga:
Dear MakeSkyBlue Product user,
This email automatically send from Makeskyblue (Shenzhen) Technology Co., LTD purpose to guide how to use the update tool.
Update steps:
1.Don't connect PV, Battery or others. Only connect the box as video and connect another side to phone charger, when it connects correctly, the box lamp is light on. And the LCD will light on with parameter.
2.Then press the button of box, only 1 time. Then lamp is red, later to be green. Then it's finished.
3.Finally,mppt controller voltage calibration.
For example, if your accurate meter tests the battery and the voltage is 24.5V, but the controller battery voltage reads 24V , then use D06 to calibrate the voltage to 24.5V.
Po pár hodinách mi přišel mail že mi z CN posílají doporučenou poštou krabičku na restart regulátoru.
Mám pokrok ve věci restartujícího se MSB 60A:
přišel mi balíček z CN, zadarmo, v něm programátor. Podle návodu jsem připojil, zmáčknul tlačítko, v regulátoru to udělalo simsalabim a už zase běhá. Dnes docela svítilo slunce takže ve špičce dával okolo 40A.
Závěr:
- závada byla softwarová
- dá se jednoduše opravit
- podpora výrobce až na zdlouhavé zaslání zásilky funguje.
40EF7AA2-500E-464D-8E9F-377FA7B8023D.jpeg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.