Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon dub 12, 2021 8:47 am
kvako1 píše:taky by mě zajimalo kde jsi koupil ten omega profil, marně teť takový shánim.
dik
kvako1 píše:taky by mě zajimalo kde jsi koupil ten omega profil, marně teť takový shánim.
dik
Správné opracování těchto detailů (ojehlení, dostatečná mezera pro procházející šroub .... ) ale hlavně dostatečný čas pro stabilizaci povrchové vrstvy - několik měsíců po ošetření nevystavovat povětrnostním podmínkám. Toto se dnes nenosí. Vše se dělá na poslední chvíli a musí to být hotovo "včera". Taky je dobré vypozorovat zda se na korodujících částech nezdržuje déle voda (odkapávací plocha, místo styku kde se voda drží povrchovým napětím k více plochám.....youda píše:.... prosím tě, když se něco vyrobí z takto ošetřeného materiálu (žárový, galvanický, atd.), je pak nějaký správný postup jak zabezpečit, aby to nerezlo tam, kde se materiál řezal nebo se do něj vrtalo?
Já si všimnul, že hodně vecí reziví právě kolem děr, spojů, svarů atd.
youda píše:Kvako1,
prosím tě, když se něco vyrobí z takto ošetřeného materiálu (žárový, galvanický, atd.), je pak nějaký správný postup jak zabezpečit, aby to nerezlo tam, kde se materiál řezal nebo se do něj vrtalo?
Já si všimnul, že hodně vecí reziví právě kolem děr, spojů, svarů atd.
Mikel píše:kvako1 píše:taky by mě zajimalo kde jsi koupil ten omega profil, marně teť takový shánim.
dik
Zde vychazi asi nejlevneji veskere AL prpfily https://www.ehlinik.cz/hlinikove-profil ... 00101.html
dik
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků