Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 11:47 pm
glottis píše:Tahle BMS je opravdu zajimava ...
Dalsi zajimavost je ze fakt neni moc vhodna na paralelni provoz baterii, ikdyz jsme videl videa ze jo. Kdyz ji pripojim k batyerii co je ziva, proste se nezapne. Az kdyz vypnu tu prvni baterii, zjisti ze je odber a zapne se. Pak muzu zase zapnout prvni baterii.
A to se pak rekne neodpojujte bateriiZatim z tehle BMS nemam nejlepsi pocity.
Neda se tam treba nahrat nejakej novej nebo jinej software?
cipis píše:Předpokládám, že ty BMSky od JBD jsou podobné, tak mám dotaz k té 50A verzi https://www.mivvyenergy.cz/cs/pro-clank ... tooth.html :
Jak proklemovat pájecí propojky u toho konektoru s vodiči ke každému článku, aby to jelo na 7S a ne 8S?
Takto je to na 8S:
Takto jsem to našel na 6S:
No, a teď která hrouda tam nemá být, aby to jelo na 7S?
cipis píše:Ty tam máš jiný fw, natvrdo zamčené bez detekce? Mám tu BMSku totiž z druhé ruky, nevybalenou původem od tebe.
Na jakémsi zahr. fóru jsem našel ten první obrázek, že na to borec přišel, ale už tam nedal fotku té jeho úpravy.
Ta druhá fotka je také stejný typ BMS, akorát asi deska je starší verze, ale to pole propojek je stejné, to je odněkud z alíka nabídka právě této desky, na 6-10 článků.
To, co radí kolega Joskob, tak fungovat nebude, to je pravda, potřebujeme na 7 článků 8 plošek, a jeho úprava by udělala na článků osm, na ten je ale stav té první fotky.
Ta deska, podle označení, je až pro deset článků.
cipis píše:To přehrátí je uživatelská věc nebo je na to potřeba něco spešl? Krom teda toho správného fw?
Je to tedy tak, že pro každou kombinaci (počty článků a typ článků) jsou jiné fw?
Neo píše:Konečně jsem poskládal baterku s BMS od mivvy. Manuál k nastavení jsem nenašel.
Je potřeba upravit některé hodnoty v nastavení?
Poradí někdo?
cipis píše:Má ho tam, dokonce v češtině, ke stažení ...
Neo píše:cipis píše:Má ho tam, dokonce v češtině, ke stažení ...
To myslíš návod na BMS na této stránce? https://www.mivvyenergy.cz/cs/pro-clank ... tooth.html
Tak ten je moc pěkný
Mikel píše:BMSka je prednastavena pro LIFEPO4 baterie.
Mikel píše:.... Parametry pro kazdy druh clanku, ktery od nas ochazi jsou ma nalepce na kazdem clanku. ...
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků