takže máme posun v problému který jsem řešil o dvě stránky dříve ... ve zkratce ... jeden článek z packu 14ti CATL LIon 150 se v určitých fázích nabíjení/vybíjení rozjížděl a při jeho výměně jsem již nesepl BMS BMS7S20SLIFE200BT .
Chování článku se vysvětlilo, měl vyšší kapacitu, a proto se při nabíjení za ostatními loudal a při vybíjení se vlastně taky loudal
dnes odpoledne byla vyměněna i BMS kdy oba packy byly ve floatu ,

svítilo, takže po výměně byly oba packy v naprosté napěťové rovnováze, nainstalované HW vypínače a příslušné SW "šoupáky" zapnuty , PACK 1 byl celou dobu sepnut a v provozu po připnutí druhého "opravovaného" packu se nic nestalo , po vypnutí prvního PACKU šel zapnout druhý , takže změna žádná, až na to, že BMS již drží a necykluje. Takto necháno cca 2 hodiny do západu slunce kdy se pack 2 (opravovaný) začal vybíjet. Myslel jsem si, že se první pack sám připojí ale nikoliv, když byla hodnota napětí už o cca 0,8V rozdílná, propojil jsem silové svorky neseplého stykače, který okamžitě sepl a zůstal již seplý

od této chvíle jsou obě LIon v paralelním chodu a dělají to co mají

vyrovnávací proudy byly ze začátku cca +50A -50A což není nikterak drastický a po cca 3 minutách to bylo již téměř OK
batt1_2.jpg
Pro úplnost musím ještě dodat, že k těmto dvěma paralelním Lion jsou ještě 4P PB se štítkovou hodnotou 320Ah reálně tak 1/4 (pravděpodobně ještě míň)
třeba to někomu pomůže při zprovoznění vícečetného paralelního provozu těchto BMS
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
5400Wp 6×GWL/POWER ESM-450H, 6×ULICA UL-450M-144HV vše ZZJ 15° Axpert king 5kW, 240Ah přestárlého olova