Odpovězeno do SZcipis píše:Za tu verzi 7S by to tedy vychazelo na kolik?

Odpovězeno do SZcipis píše:Za tu verzi 7S by to tedy vychazelo na kolik?
OdpovězenoMartas321 píše:Dobrý deň, pokiaľ je ponuka ešte aktuálna, mám záujem. Ak ešte sú, bol by som rád, keby ste mi poslali kontakt do súkromnej správy. Ďakujem.
Dobrý den, máte je stále k dispozici? Měl bych zájem o 5 ks. Prosím o kontaktování v SZ.stanekl píše:Ahoj,
prodám nové, nenamontované Li-ion baterie VW AG, výrobce LG Chem, 12S packy. Nominální napětí 44,4V, kapacita 156Ah. Na pólech závit M6, konektor s vývody jednotlivých článků a termistorů.
Rozměr 59x22,5x11cm, hmotnost cca 31kg.
Používané ve VW ID4 i Škoda Enyaq.
Cena 2700Kč/kWh.
Dobrý den, odpovězenoEratech píše:Dobrý den, máte je stále k dispozici? Měl bych zájem o 5 ks. Prosím o kontaktování v SZ.
Omlouvám se, ale nejde mi posílat zprávy. Prej jsem nový a prostě ještě nemůžu. Mohl byste mi poslat telefon do SZ ať si můžeme zavolat?stanekl píše:Dobrý den, odpovězenoEratech píše:Dobrý den, máte je stále k dispozici? Měl bych zájem o 5 ks. Prosím o kontaktování v SZ.
Telefon na mě jsem poslal do SZEratech píše: Omlouvám se, ale nejde mi posílat zprávy. Prej jsem nový a prostě ještě nemůžu. Mohl byste mi poslat telefon do SZ ať si můžeme zavolat?
Ahoj,stanekl píše:Oběma odpovězeno
V případě zájmu tu mám ještě nějaké kousky 7S, 14S i originální 12S.
Ahoj,stanekl píše:Oběma odpovězeno
V případě zájmu tu mám ještě nějaké kousky 7S, 14S i originální 12S.
Ahoj @mojm10 mám zájem o BMS i nastavení poprosím o kontaktování já do SZ psát zatím nemohu.Mojm10 píše:Kdyby někdo měl zájem, mám BMS řešení pro tyto baterie. Až 12 bloků. Komunikace po CANu. Pokročilé balancování, možnost nastavit uplně vše. Cena cca 25 tis.
Zaujimal by ma podrobnejsi popis Vasej BMS (pasivna, aktivna, ina...) a aj algoritmus na zaklade ktoreho pracuje balancer. Dakujem... Co to znamena pokrocile balanconanie? S podobnym vyrazom som sa este nestretol.Mojm10 píše:Kdyby někdo měl zájem, mám BMS řešení pro tyto baterie. Až 12 bloků. Komunikace po CANu. Pokročilé balancování, možnost nastavit uplně vše. Cena cca 25 tis.