Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon kvě 16, 2022 1:09 pm
Michal A píše:Dobrý den .
Dedicated Ignore AC input mám samozrejmně zvolené. Ale pokud toto zadám do MP2 L1,L2,L3 tak se mi při přetížení L2 nebo L3 nepřipojí AC IN. To funguje Jen na L1 a to se připojí všechny. Mám z toho pocit že L1 jako Máster při přetížení L1 připojí všechny což je správně. Ale při přetížení L2 -L2 není máster a nemůže o tom rozhodnout. Pokud nahraji Vitual switch Drive aux relay (VS on Open )+ dedicated ignore Ac Input do všech tak při přetížení L2 v L2 cvakne nějaké relé ale nic se nestane. V L3 to samé. Buď se musí MP2 L1 L2 L3 propojit přes nějaké relé aby Máster L1 věděl že L2 a L3 je přetížen a přepnul všechny tři a nebo se do Mástru musí dát jiný Virtuál switch než do L2 a L3.
Pokud totiž dedicated ignore Ac Input nahraji pouze do L1 a do L2 a L3 nenahraji nic tak při přetížení L1 přepnou všichni a při přetížení L2a L3 nic.
Jsem z toho Jelen. Mašel jsem 2 stejné problémi na cizích zahranižních fórech a oba bez odpovědi. Oba se týkali 3 Phase soustavi.
Michal A píše:Ano jsou v Grupu. Proběhla i konzultace a Master je Master a řídí i Fázi 2 a 3. Pokud tedy pretižím L1 přepnout na síť všechny tři. Pokud přetížím L2 nebo L3 nic.
Marcus81 píše:Daju sa prudové senzory pripojit aj na MP1, či to funguje iba na MP2 ?!
Aky presny typ senzorov tam budes davat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků