Ten kryt jsem tam dal jen kvůli vnučkám kdyby, náhodou na to chtěli šáhnout.
Zkusím ještě promyslet, jak vyřešit

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát kvě 20, 2022 5:29 pm
bublich píše::D Najděte rozdíl.To bylo určeno na ten výtvor v krabici.
viewtopic.php?f=7&t=8299&p=168646#p168646
U Vás bych přidal akorát přepážku z izolantu do výšky těch krytů mezi ty sběrny.A předpokládám,že ty matičky svorníků krytu se nedotýkají sběren.No ted koukám,že v tom horním případě jsou asi vodivě spojeny,pak ten kryt poztrácí trochu smysl a naopak při sundání krytu ty bodce zvyšují riziko zkratu.Řešil bych to tak aby nad krytem nebylo nic spojeno se sběrnami.
Jinak v pohodě.Pardon.
mikiki píše:Teda vy mne strašíte
mikiki píše:Dnes jsem přesně po týdnu překročil výrobu 20KWh ..... vím že pro někoho to je prd a není ani jeho denní výtěžnost ale každá KWh se u mne počítá
---
No a už pokukuji po dalších 2 panelech - tedy nepokukuji ale mladí ... co kupíme dědovi k narozkám?
Koupíme mu panel.
Moc se mi nechce kupovat další dva akumulátory od Victronu - asi bych měl jít jinou cestou než olověnou??????
Teď babo raď
Koupit zase stejné komponenty - panely, regulátor + 2x akku od Victronu a spojit paralelně na 24V (mohu si pak ponechat nynější měnič na 24V) a posílit tak vstup nebo radši oddělenou druhou elektrárnu s ukládáním do Lithia?
Vím že to tady pár lidí má ale pořád jsem na vážkách.
Nebo se na to ..... ale ta nemoc "solaritida" mne asi dožene
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník