Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát úno 26, 2021 10:08 am
goodbie píše:tak já neometal nic po hodině svitu je střecha čistá bez práce,sklon a teploto uklidilo samo .
JonasPP píše:goodbie píše:tak já neometal nic po hodině svitu je střecha čistá bez práce,sklon a teploto uklidilo samo .
No hej,ale u nas je -12°C a to čo je len troška zafukane 0,5cm snehu,tak sa ani nezahreje na toľko,aby sa sneh stopil. A to nehovorim o chalanoch,čo vôbec neometaju panele,lebo 20-30cm zladovateleho snehu dole da iba odmäk.
ota píše:Dnes u nás smažilo slunce v poledne 1150W/m2. To se v létě nepovede.
goodbie píše:samo se to uklidilo do čista,možno porovnat s fotkou co jsem posílal včerapři osvitu se z panelů začala odpařovat voda ,byla vidět stoupající pára a samo se to začalo trhat a sjíždět,on ten sklon tomu velice pomáhá
JiříK píše:ota píše:Dnes u nás smažilo slunce v poledne 1150W/m2. To se v létě nepovede.
Dnes u nás v poledne padaly tie biele hovná. To se v létě nepovede!
Už mám systém odstavený týden. Přimrzlý led překrytý sněhem. Je to v čudu, dokud teplota nevyleze aspoň na nulu. Už týden nevylezl teploměr nad -2 °C. Na to tady už nejsme zvyklí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků