Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte srp 09, 2022 1:45 am
TomCat píše:...
3. 24S 4A Smart Active Balancer Lifepo4 - Az 4A pro balancovani s inteligntnim monitoringem
https://www.banggood.com/cs/24S-4A-Smart-Active-Balancer-Lifepo4-or-Lipo-or-LTO-Battery-Energy-Equalization-Capacitor-Lithium-Battery-Balancer-p-1907352.html?utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_organic&gmcCountry=CZ&utm_content=minha&utm_campaign=minha-cz-cs-pc%C2%A4cy=CZK&cur_warehouse=CN&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgcs&utm_content=sxxx&utm_campaign=sxxx-ssc-cz-cs-all-20bf11-1012-11sale&ad_id=472130528796&gclid=EAIaIQobChMIp-rRm9Gp9QIVOI9oCR3hpwndEAYYBCABEgLWBPD_BwE
kybos píše:Nejstarší mám EMUS BMS G1, ta hlídá první sadu 300Ah Winstonů. EMSISO BMS2405 hlídá druhou sadu 300Ah Winstonů. Tato BMS je doplněna ještě sadou balancérů, která řeší top balancing u tohoto stringu, jelikož zde jsou největší rozdíly v parametrech jednotlivých článků. Na dvou dalších sadách 120Ah LiFePO jsou jen induktivní balancéry a podle měření zatím není nutno články individuálně hlídat (balancování je indikováno). Sada VRLA článků je bez balancérů a bez BMS jen s namátkovou kontrolou (původně jsem ji balancoval po třech článcích). Na další dvě sady, které jsou zatím v režimu testování mám připravenou novou BMS od mivvy, se kterou zatím nemám žádné zkušenosti.
TomCat píše:kybos píše:Nejstarší mám EMUS BMS G1, ta hlídá první sadu 300Ah Winstonů. EMSISO BMS2405 hlídá druhou sadu 300Ah Winstonů. Tato BMS je doplněna ještě sadou balancérů, která řeší top balancing u tohoto stringu, jelikož zde jsou největší rozdíly v parametrech jednotlivých článků. Na dvou dalších sadách 120Ah LiFePO jsou jen induktivní balancéry a podle měření zatím není nutno články individuálně hlídat (balancování je indikováno). Sada VRLA článků je bez balancérů a bez BMS jen s namátkovou kontrolou (původně jsem ji balancoval po třech článcích). Na další dvě sady, které jsou zatím v režimu testování mám připravenou novou BMS od mivvy, se kterou zatím nemám žádné zkušenosti.
U mivvy sem se dival taky ale zda se me balacni proud 40 mA ~ 60 mA trochu malo pro 120Ah a vic clanky.
Jake pouzivate ty induktivni balancery. Popripade co si myslite o tech "čínách". Myslim, ze by pro nove clanky mohly fungovat dokud se nebudou moc rozjizdet...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků