Jak donutit střídač nabíjet ???

Měniče stejnosměrného proudu na střídavý proud, porovnání účinnosti, ztráty, optimalizace použití měničů, střídače v UPS - záložní zdroje.
Elektrofil
Příspěvky: 35
Registrován: pon bře 02, 2020 12:50 pm

Re: Jak donutit střídač nabíjet ???

Příspěvek od Elektrofil »

Za deset Vám pošlu rozpis, jak se s touto elektrárnou hospodařilo a uvidíme , kde budou jaké chyby a vady a co třeba nevydrží...Možná jej něco dokoupím a pojedu dál .... do té doby to jsou jen teorie, v praxi se to ukáže...
Elektrofil
Příspěvky: 35
Registrován: pon bře 02, 2020 12:50 pm

Re: Jak donutit střídač nabíjet ???

Příspěvek od Elektrofil »

no nevím.... 10let je záruka od firmy i na stránkách Pylontechu i Goodwe .... že bych neušetřil ročně 16500Kč ??? Už jen na ohřevu TUV to bude pěkných pár tisíc.... A pokud to za 10let umře... tak mi něco dají ve šmelcu a panely prodám a ještě mi zbyde :) Já si zde velmi rád čtu a fandím všem kutilům a ale ne každý zvládá vše ... Takže jsem si své malé snění zrealizoval takto a jsem zatím spokojen.... faktury jsou zatím v pořádku a uvidím jak přes léto, co se z toho vytáhne... A jen tak pro pobavení.... Zítra ráno mě budou asi nabíjet .... cena na burze je přímo zhovadilá : 7Eur/MWh ....... kdo to dotuje? Proč malým nedovolí se za 7 nabít a odpoledne se za zítřejší maximum 148 vybít ????
Baterky považuju za ekologické svinstvo, ale při takovém zisku jsou to týdne zaplacené .... Ať žije naše energetika !!!

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek