Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 01, 2023 8:48 pm
HonzaS píše:Po zhruba týdenní peripetii komunikace s číňanem jsem z nich vyrazim modbus mapu pro tento typ měniče. Všimněte si, že je zcela jiná, než ostatní, co se povalují po internetu.
Zároveň jsem "rozsypaný čaj" prohnal DEEPL translátorem a výsledek v příloze mi připadá velmi dobrý. Typické použití je čtení registrů funkcí č.3, adresy typ nad 500 dec. Lze vyčítat i celé bloky najednou podle specifikace MODBUS.
misif píše:Ahoj, píše mi to, že PDF je chráněné heslem, mohl bys prosím přiložit bez hesla, mměl bych o to vážně zájem. Díky.
dango píše:Mozes prosim dat aj fotky, ako to mas? Pretoze zo spodnej strany su 3 pasivne bloky chladenia a nad nimi je tak 2cm miesta a nasleduju integrovane ventilatory. Ja som to docasne vyriesil s 3x 92mm ventilatormi, ktore su ale polozene navrchu v 45st uhle a ten stupajuci teply vzduch odfukuju prec,. Je to ale dalsich ~60W (230V/0.08A kazdy)
Kopeto píše:michalchot píše:Díky moc. Vyzkouším. V popisu tohoto registru je právě napsáno "MI" a to mě trochu zmátlo. Myslel jsem, že se vztahuje jen k Mikro Invertoru...
A ty jsi testoval ten Micro Inv Input? Dle mne by to mohlo být zajímavé pro přidání dalšího měniče.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník