Mimochodom ziskovost Tesly na aute sa pohybovala niekde nad 30% pred zlacnenim a niekde okolo 20% po zlacneni, viz. napr. reporty od Munro&Associates, takze na tom zas tak spatne nebude oproti vacsine ostatnych automobiliek, ktore su niekde okolo 3-5%.
MilosV píše:- Celá slavná ekonomika tesly je z velké části postavená na emisních povolenkách, resp. prodeje 0.emisí do flotilových emisí jiným automobilkám.
- Co dělají emisní povolenky s trhem s energiemi škoda mluvit.
- Potlačením trhu a umělým protlačováním neefektivní a neekonomické elektromobility dochází k tomu, že se běžnému občanovi stává pořízení nového vozu nedostupným. Důsledek? Končí výroba malých aut. Stárne vozový park a tak zůstává a zůstane v provozu mnoho aut s EURO 3 a starších (viz Nizozemsko). V konečném dopadu bude soukromá mobilita záležitostí vyšší střední třídy, ostatním zbyde hromadná doprava. A vylidňování a chudnutí periferií republiky bude jen pokračovat. Nebo je na mých úvahách a vývodech něco špatně?
- Skutečný smysl EV pohonu vidím např. u rozvážkových služeb, zvláště ve městech. ALE, jak za rozumnou cenu zajistit vybavení dep rozvážkových služeb dostatečnou kapacitou nabíjecích stanic (10 - 100 dodávek, potřeba nabíjet ve stejnou dobu - přes noc).
- Jsem pořád přesvědčen o tom, že EV mobilita je věcí fandů a její protlačování je vysloveně na škodu i dalšímu rozvoji soukromé mobility a v konečném důsledku to těžce poznamená ekonomiku ČR a SR a celé EU.
- Nemám neomezené
Vzhledem k mému věku to přežiju, můj Forester má 4.roky a dalších 15 určitě také přežije a pak už mi to bude šumák. Jen mi je líto hlavně vnoučat, kam to ti jejich rodiče tlačí....... A díky mé FVE mi zbyde víc peněz na benál a na cestování