Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 01, 2023 7:42 pm
cipis píše:Teď mě kvůli vám doma ......
MilosV píše:Nevím čím elektrickým nahradit.
eman píše:Jak se odvažuješ něco počítat nebo pokládat zakázané otázky! Prostě vem 1,2mil a bež pro Teslu, ona ti ty peníze vrátí. A když Teslu nekoupíš, tak jsi socka. Tak nebuď socka, dojdi k Providentu a pak se vyfoť u nabíječky na "fejs".
fugas píše:Obecně se počítá 200Wh / km. To je při 7kč / kWh 1,4kč / km. Takovým stylem jízdy si to auto ale fakt neuziješ. Jde spíš o formu sebetrestání.
fugas píše:Hmm. To musíš ale bydlet u Kolína jako ti medvědi. Kolem Berounky se za to teda fakt nesvezeš. Z toho co zhltne vydatný kopec narekuperuješ zpět tak 30%, když jsi šikovný.
kodl69 píše:Jasně že šlo, omezovače a bonzovače už musí být instalovaný ve všech novejch krámech, a je jenom otázka, kdy těm starejm pod záminkou ekologie prakticky znemožní přístup na silnice. Pořídil jsem si lehkou enduro motorku, silnice už mě nebaví, je na nich moc kreténů, tak je aspoň občas o jednoho míň
Okruh... v Brně po okruhu jsem jezdil s kdečím, a nikdy jsem nezadřel motor ani nezničil spojku, spíš to odnášely gumy a brzdy, kvůli čemu jsem musel zvolnit. Limitem byly jízdní vlastnosti a přilnavost. Motoru se nic nestane ani když dáš červenohoský sedlo stylem závod do vrchu, a to je jinej zápřah než okruh. Možná takhle odvaříš naturbenej motorek za sekačky, ale normální atmosférickej motor těžko. Asi nejlepší to bylo na okruhu na motorce, tam jsem neměl takovej dojem zoufalýho nedostaku výkonu, ale spíš svou neschpnost ohnout to až na koleno do zatáčky...
kodl69 píše:Jasně že šlo, omezovače a bonzovače už musí být instalovaný ve všech novejch krámech, a je jenom otázka, kdy těm starejm pod záminkou ekologie prakticky znemožní přístup na silnice. Pořídil jsem si lehkou enduro motorku, silnice už mě nebaví, je na nich moc kreténů, tak je aspoň občas o jednoho míň
Okruh... v Brně po okruhu jsem jezdil s kdečím, a nikdy jsem nezadřel motor ani nezničil spojku, spíš to odnášely gumy a brzdy, kvůli čemu jsem musel zvolnit. Limitem byly jízdní vlastnosti a přilnavost. Motoru se nic nestane ani když dáš červenohoský sedlo stylem závod do vrchu, a to je jinej zápřah než okruh. Možná takhle odvaříš naturbenej motorek za sekačky, ale normální atmosférickej motor těžko. Asi nejlepší to bylo na okruhu na motorce, tam jsem neměl takovej dojem zoufalýho nedostaku výkonu, ale spíš svou neschpnost ohnout to až na koleno do zatáčky...
glottis píše:fugas píše:Hmm. To musíš ale bydlet u Kolína jako ti medvědi. Kolem Berounky se za to teda fakt nesvezeš. Z toho co zhltne vydatný kopec narekuperuješ zpět tak 30%, když jsi šikovný.
A kolik myslis ze to ostrejsi svezeni teslou? ikdyz bys to jel za 40 a 30% zrekuperoval tak je to supr svezeni za 30kwh/100 a pri 7 korunach porad 2,1 za km? Kdyz to budu zkouset svym dieslem, tak to pojedu za 10-15 ikdyz mam normalne 6,5, takze asi za 5 korun km? A jeste to bude trapeniOno to EV bere hlavne pri vysoke rychlosti. Odpor vzduchu. Rozjezdy a brzdeni se pak docela muzou i kryt. U spalovaku mi to zere uz jen tim, ze mam vysoke otacky a nemusim ani jet
Ale jen aby bylo jasno. Ja ev fanatik nejsem, chtel bych mensi hlavne na male jezdeni, kde jakykoliv spalovak neskutecne trpi. Teslu nijak moc nemusim, muska uz vubec ne ale co si budeme povidat, to auto proste jede pekne a svezeni to je supr i za male penize za km.
A cisla jsem jeste vytahl z kamarada, co jezdi casto trasu melnik, libechov duba, ceska lipa. Oblibena motorkarska trasa. Cerstve ma teslu takze si to uziva. Je to asi 50km a pry civilni jizda 10% baterky, ostra jizda 15%. tedy pri prepoctu na 80kwh baterii a 100km ... 16kwh klidna jizda, 24kwh kdyz jede co to jde v ramci okresky, jakych si predpisu zatacek a vesnic. Takze jsme nebyl daleko od odhadu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků