Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 01, 2023 7:58 pm
kodl69 píše:Otázka je, jak dlouho ta mapa bude platná... elektromobilitu neodmítám, onehdy jsem jel šalinou, elektrickým vlakem taky jednou, mám elektrokolo... Ale u něčeho většího než je malá elektrická motorka mi ta individuální elektromobilita nedává smysl, teda krom věcí, co se používají už od poloviny minulýho století a vypsal jsem je hned na začátku. Proč elektrickej kamion, když vedle je elektrifikovaná trať ?
eman píše:U EV se jaksi ignoruje poruchovost a to, že závada na těch výkonových obvodech je většinou fatální a neopravitelná jinak, než výměnou za originální díl v ceně x desítek tisíc.
Máš tam napsáno 2022, tak jaké jiné ceny. Vydal to Martin aka elegantníkurýr... že by si to vycucal z prstu, mně ani nenapadlo. Si ho poslechni video na kanále Bačiny. https://www.youtube.com/watch?v=jH2y4Hqt5u8 a zvláště, když chce nakupovat jenom Tesly.eman píše: Ronn: Tam jsou zohledněny současné ceny el. nebo opět historické?
mihlit píše:EDIT: Pozor taky na to, že jsem si všiml, že někdo počítá elektriku zdarma dvakrát. Pořízení FVE není zdarma a tak si spočítají, kdy se jim vrátí (kolik by zaplatili DS), jenže pak jsou schopni stejnou 1 kWh započítat jako splátku za FVE a i jako splátku paliva u EV.
eman píše:Ronn: Když vydělím cenu paliva najetými km, tak mi vychází šílených 6Kč/km. A použít na Taxi benzín je vyložený masochismus. Ty náklady na palivo jsou podle mě skoro 2x vyšší, než by mohli být.
kodl69 píše:Celá ta věc je reklama na elektromobil. Nějak tam nezmiňují amortizaci. A Superba bych postavil vedle tesly S, to jsou podle mě auta k sobě, T3 podle mě patří k oktávce. Co je celkem síla, naklikal jsem si do konfigurátoru ovci, co by mě nesrala už jenom pohledem u z okna, že s tím budu muset někam jet, a bylo to 770kKč (1.5tsi + druhá nejnižší výbava), focus má normální motor až ST, a ten stojí přes mega, to už se k té T3 prudce blížíme... I30 nemá motor, ale motorek do sekačky, podobně jako spousta dalších značek, tam i těch 90kkm může být limit životnosti...
kodl69 píše:Celá ta věc je reklama na elektromobil. Nějak tam nezmiňují amortizaci. A Superba bych postavil vedle tesly S, to jsou podle mě auta k sobě, T3 podle mě patří k oktávce. Co je celkem síla, naklikal jsem si do konfigurátoru ovci, co by mě nesrala už jenom pohledem u z okna, že s tím budu muset někam jet, a bylo to 770kKč (1.5tsi + druhá nejnižší výbava), focus má normální motor až ST, a ten stojí přes mega, to už se k té T3 prudce blížíme... I30 nemá motor, ale motorek do sekačky, podobně jako spousta dalších značek, tam i těch 90kkm může být limit životnosti...
fugas píše:To jste si nevybrali dobrý kus pro srovnání. Je všeobecně známo, že Škoda je nehorázně předražená ve všech modelech. Když si zaškrtnete že chcete volant i přední okno, zjistíte že se za ty peníze prodávají jiná auta v násobně lepší výbavě. Loni jsem měl možnost získat dvě C-ZERO za hubičku. Majitel je měl na firmu. V jednom odešlo cosi, regulátor myslím. Ve druhém baterky. Nakonec si je vzal obě někdo asi za70k. Majitel byl tuze rád že jsou pryč. Věřte že do EV už znovu nepůjde. Vy tu totiž stále srovnavate pro a proti za předpokladu, že to funguje bez investic.
fugas píše:Citroen C5 V6i. I na kratších trasách to jezdí za 11l LPG. Ale po pravdě nevím, jestli to ještě s motorem prodávají. Teď jsem koukal na Bazoš. Koupíš i3 za 440k. Šest let starý do 120tkm. Proč tedy řešit nekvalitní Teslu za 3x tolik? Půjdeš do toho?
fugas píše:Citroen C5 V6i. I na kratších trasách to jezdí za 11l LPG. Ale po pravdě nevím, jestli to ještě s motorem prodávají. Teď jsem koukal na Bazoš. Koupíš i3 za 440k. Šest let starý do 120tkm. Proč tedy řešit nekvalitní Teslu za 3x tolik? Půjdeš do toho?
Uživatelé procházející toto fórum: Ubermetrics [Bot] a 0 návštevníků