A spousta dalších věcí, okna, dveře, nábytek, kování, ...
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 01, 2023 8:14 pm
cipis píše:FV materiálu třebaJinak by to lidi nekupovali v Polsku, Itálii, Španělsku, ...
A spousta dalších věcí, okna, dveře, nábytek, kování, ...
Franta2776 píše:I když ten stát máme plýtvající a rozežraný z něčeho žít musí.
1)U cest to lze udělat jako v zahraničí a to placené úseky a mýtné brány.Kdo pojede po dálnici zaplatí.Při troše snahy jdou spoplatnit tímto způsobem i okresní cesty.
2)U nás jsou velmi malé majetkové daně.Každý kdo má nemovitost je bohatý člověk.Proč by nemohl platit 30-50000kč/rok místo 1500Kč???Před touto daní se nedá skrýt.
Existuje 10 způsobů jak narovnat státní finance,ale ani jedním se nedají vyhrát volby,
Franta2776 píše:I když ten stát máme plýtvající a rozežraný z něčeho žít musí.
2)U nás jsou velmi malé majetkové daně.Každý kdo má nemovitost je bohatý člověk.Proč by nemohl platit 30-50000kč/rok místo 1500Kč???Před touto daní se nedá skrýt.
Existuje 10 způsobů jak narovnat státní finance,ale ani jedním se nedají vyhrát volby,
mirekcafa píše:Franta2776 píše:I když ten stát máme plýtvající a rozežraný z něčeho žít musí.
myslíš i ty důchodce co dožívají ve svých baráčcích z mizernýho důchodu? Jen proto aby se stát který z toho půlku nesmyslně rozhází, napakoval? Vždyť to můžeš do státní pokladny odvést dobrovolně.
PavelR píše:ale noták. Svoboda pohybu? Pánové to už nevíte co vymyslet. Nebo Vám snad někdo zakazuje s EV kamokoli cestovat?
To že musíte nabít přeci svobodu nijak neomezuje.
eman píše:... Ten dojezd je sice průser
a pokud se vybije mimo dosah nabíječky, tak si s kanystrem nedojdete,
Nabíjet se dá kdekoliv. Horší bude, až si prosadí gps sledovačku ....
cipis píše:Jo, je to průser, až zůstaneš v koloně v zimě a nebudeš se moct pár hodin hnout.
eman píše:
[color=#0000FF]glottis: Myslel jsem, že v koloně se posunuje, tedy energeticky nejnáročnější činnost....
eman píše:Ronn: Zase EV fanatismus. 500km mají dojezd ty nejdražší EV, navíc za ideálních podmínek. Moje auto taky žere 6l, při kontinuální jízdě po dálnici. A se spalovákem nemusím plánovat kde je nabíječka a jestli u ní bude volno....mám je všude.
glottis: Myslel jsem, že v koloně se posunuje, tedy energeticky nejnáročnější činnost....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník