rva píše:Klasický předvolební trik? Ta cena 6 Kč/kWh je za dodávku a bez DPH?
Černé jsou s DPH.
rva píše:Klasický předvolební trik? Ta cena 6 Kč/kWh je za dodávku a bez DPH?
pokud mas chut to nekdy dal pouzivat, neni jednodusi teda spis zalohu snizit nez resit nejake plombovani?fugas píše:Myslím to spíš tak, že když se dá efektivně fungovat bez toho, tak proč platit vůbec nějakou zálohu. V tomto případě 3000. Pokud se v budoucnu situace zlepší, rádi to zase odplombují. Pokud ale ne, tak ty zaplacené zálohy u nich jen požírá inflace i v případě, že by to ve vyúčtování vraceli všechno. Zálohy můžu použít efektivněji, než je posílat za něco co nevyužívám.
Bez souhlasu tohle nemohou, už to vyšlo i na ERÚ, pokud není uvedena cena za plyn, tak bych předpokládal, že změnili produkt na spotový, kdy se cena určuje denně, takže jim okamžitě napsat, že jednají v rozporu se zákonem, že s tím nesouhlasíš a ještě bych na ně poslal kontrolu z ERÚ.Martin P píše:PS: fixaci jsem měl mít do poloviny února příštího roku. Spolu se změnou zálohy mi přišlo oznámení o převodu na jiný produkt (oznámení, ne nová smlouva). Vůbec neuvedli cenu za m3. Původní byla 14Kč/1m3
Hodně lidí to ale z nejrůznějších důvodů udělat nemůže... troufám si říct většina.Franta2776 píše:Já bych se spoléhal nejvíce na sebe ne na fix,distributora,stát,vládu,ČEZ,EU,levné energie z Ruska atd.Čím více lidí to pochopí tím pro všechny lépe. Místo manifestací v Práglu mohli osadit tisíce panelů:)))a být v klidu jako já:)))