Z.S. píše: Poslali mi ale aktualizaci firmware pro ARM (mikrokontrolér, co se stará o komunikaci) pro nahrání kabelem, tak to dneska vyzkouším.
jakym kabelem a kudy si vnutil do wifi modulu novou verzi ARMu?
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř kvě 18, 2022 8:34 am
Z.S. píše: Poslali mi ale aktualizaci firmware pro ARM (mikrokontrolér, co se stará o komunikaci) pro nahrání kabelem, tak to dneska vyzkouším.
paja-fve píše:JirkaFM píše:...mne zklamala pokud vypnu a zapnou elektřinu 2x za sebou v průběhu do 5 min (bohužel při poruše DS u nás normální průběh) tak v tomto poruchovém stavu skončí sřídač a je ho třeba úplně vypnout a zapnout. Ztratí možnost dalšího Back-UP a ani nefungují solární panely.
Vypinas/zapinas jak? Odpojeni baterie -> odpojeni panelu -> odpojeni od gridu a pak zpet?
paja-fve píše:to ale prece neni vypnuti a zapnuti stridace, ne? tim jenom znovu spustis prifazovani.
danidani píše:Včera u nás mikrovýpadky na DS. Zajímavé je, že backup to občas nedával, takže zálohované spotřebiče (třeba nas, lednice) se resetly, ale nezálohované to pobraly (hodiny na troubě zůstaly). V těchto případech šly i panely na (skoro) nulu a to trvalo cca 5 minut, než zase naběhly (předpokládám, že se GW přifázovával). Tak třeba se u tebe nepodaří to svázofání s DS?
Jinak ten mechanický otočný vypínač odpojí panely. Pro vypnutí GW je třeba vypnout i baterii a odpojit ho od DS.
paja-fve píše:Z.S. píše: Poslali mi ale aktualizaci firmware pro ARM (mikrokontrolér, co se stará o komunikaci) pro nahrání kabelem, tak to dneska vyzkouším.
jakym kabelem a kudy si vnutil do wifi modulu novou verzi ARMu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků