dumi píše:a cena?
zalezi na presne specifikaci aku, konektorech, kabelech, HW vypinaci, typu BMS atd.
Pozdeji sem hodim nejakou vzororvou kalkulaci celeho Aku

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát úno 26, 2021 11:10 am
dumi píše:a cena?
Mikel píše:LIFEPO4 130Ah 12,8V / Smart BMS 60A
Dolfinho píše:Ahoj Mikeli, budou baterie do budoucna pořád k dispozici? Plánuji elektrárnu až na podzim, tak jestli můžu v klidu počkat třeba na září.
Děkuji za info
Mikel píše:Prodám nové LIFEPO4 články následující specifikace:
marsal64 píše:Jó, kybos... Pardon za OT, ty tedy jistíš každý drátek k balanceru?
Dagus píše:Ještě když nad tím přemýšlím, tak nevím jestli k něčemu bude ta autopojistka. Ta bude taky na nízké napětí. Typuji jako mega 32V, ale pokud by došlo k destrukci bms, tak tam může být napětí jakékoliv v celém rozsahu, jak tak nad tím přemýšlím, tak asi jen dám vodiče do nehořlavé bužírky ze skelné látky a jistit to bude odpařená měď v bužírce a oblouk to prostě bude smažit dokud se to neodpaří na dost velkou vzdálenost, nebo se jen měď rozteče a zůstane v tekutém stavu jako vodič dále? Tohle jištění mě nějak nenechává klidným a furt nemám jasno jak toho Číňana jistit.
marsal64 píše:Jó, kybos... Pardon za OT, ty tedy jistíš každý drátek k balanceru?
pezizka píše:Ta autopojistka jistě k něčemu budeSám jsem je použil ale mám je tedy v pouzdrech.
PavelR píše:50Ah lifepo už nejsou?
PavelR píše:A ví se kdy asi budou? v dohledné době budu potřebovat 8kousků. Jen pro info ať vím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků