Hák Solar Vario plně nastavitelný • Fórum | MyPower.CZ

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř čer 07, 2023 5:08 pm

Hák Solar Vario plně nastavitelný

Pravidla fóra Zadání inzerátu

1) Zejména je potřeba vybrat správnou kategorii. Například pokud se jedná o prodej FV panelů, přidat inzerát do Bazar / Prodám / Fotovoltaické panely. Není-li rubrika jednoznačná, přidáme do Bazar / Prodám.

2) Vhodně zvolte název téma, aby bylo nejlépe na první pohled jasné o co v daném tématu jde. Například "Měnič PowerJack 3kW", "Zbytky montážního materiálu pro FV panely".

3) Nerozvíjejte v Bazaru nesouvisející diskuze na téma netýkající se původního prodeje. Pokud chcete diskutovat například o vhodnosti daného produktu, nebo podobném produktu, založte nové téma v Elektroporadně a do vašeho příspěvku vložte odkaz na původní bazarový prodej, aby byla zřejmá souvislost.

4) Nevkládejte další inzerát do existujícího tématu založeného jiným autorem inzerátu. Na váš nový inzerát vždy vytvořte nové téma. Důvodem je zejména možnost ukončení inzerce původním zakladatelem tématu.

5) Při nabídce nebo poptávce uveďte lokalitu kde se dané zboží nachází, případně odkud jej poptáváte.

6) Uvádějte cenu, v opačném případě se jedná o Aukci.

7) Neobávejte se téma pravidelně aktualizovat například při změně ceny, nebo prodání části komponent. Do tématu vložte nový příspěvek s informací co je prodáno či nakoupeno, co zbývá, nebo informaci o změně ceny.

8) Při dokončení prodeje či nákupu dopište jako poslední příspěvek informaci, že už bylo nakoupeno a nebo že je vše prodáno. Tato informace je důležitá pro ostatní jako fakt, že inzerát je už ukončen.

9) Souhlasím a jsem si vědom že v případě nerespektování pravidel může být inzerát smazán!

NOVÁČKOVÉ MOHOU ODESÍLAT SOUKROMÉ ZPRÁVY AŽ PO ODESLÁNÍ ALESPOŇ 3 (TŘÍ) PŘÍSPĚVKů!

Více o pravidlech bazaru: viewtopic.php?f=15&t=4657
PředchozíDalší

Re: Hák Solar Vario plně nastavitelný

Příspěvekod PetrDubi » čtv kvě 26, 2022 6:42 am

jjjirikaj píše:Na PM napsat nemohu, jsem tu příliš nový a ještě jsem této vymoženosti nedorostl :-))

Ty máš nějaké postižení, které ti brání stisknout tlačítko PM vlevo vedle příspěvku (nad ručičkou s palcem nahoru)? Tak o takovém postižení slyším poprvé a že jsem toho už viděl a slyšel za svůj život dost 8-)
mobilní elektrárna 3x Uni-solar PVL-68, 3x MPP modul, vše řízené přes arduino
doma 3280 Wp JV, 2460 Wp JZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
?
PetrDubi
podporuje fórum

Lokalita: Blízko Ústí nad Labem
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 5740
Kapacita baterie [kWh]: 13

Příspěvekod bol-St » čtv kvě 26, 2022 7:37 am

PetrDubi píše:
jjjirikaj píše:Na PM napsat nemohu, jsem tu příliš nový a ještě jsem této vymoženosti nedorostl :-))

Ty máš nějaké postižení, které ti brání stisknout tlačítko PM vlevo vedle příspěvku (nad ručičkou s palcem nahoru)? Tak o takovém postižení slyším poprvé a že jsem toho už viděl a slyšel za svůj život dost 8-)

Bohužel, dokud tuším nenapíšeš 5 zpráv do fóra, tak nemůžeš posílat PM .
?
bol-St
podporuje fórum

Výkon panelů [Wp]: 9375
Kapacita baterie [kWh]: 16

Příspěvekod PetrDubi » čtv kvě 26, 2022 7:59 am

Tak to jsem netušil, první PM jsem posílal asi později, takže pokud to tak je, tak svůj dotaz beru zpět a pokud se to pisatele dotklo, tak se mu tímto omlouvám :)

Ps? Tuhle informaci jsem nikde přímo neviděl a koukal jsem teď i do faq a tam je:

Nemůžu posílat soukromé zprávy!
Pro toto existují tři hlavní důvody. Nejste registrovaní nebo nejste přihlášení, administrátor zakázal posílání soukromých zpráv pro celý board nebo to administrátor zakázal přímo vám. Pokud je toto ten důvod, zeptejte se administrátora, proč to tomu tak je.

Tak možná se mrknout, jestli je jirka přihlášený - to by mohl být taky důvod ;)
doma 3280 Wp JV, 2460 Wp JZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
?
PetrDubi
podporuje fórum

Příspěvekod lzahradil » čtv kvě 26, 2022 8:05 am

bol-St píše:
Bohužel, dokud tuším nenapíšeš 5 zpráv do fóra, tak nemůžeš posílat PM .

Doupřesním, i když je to v tomto vlákně OT.
Každý nově příchozí není nově automaticky regulérním členem. V podmínkách upravím.
Spousta lidí se registruje jen proto aby se dostala např k výhodné nabídce na bazaru a po koupi toho co chtějí se už neukážou a ničím fóru nepřispějí.
Aby teda mohl nově příchozí kontaktovat inzerenta pomocí PM, musí splnit napsání alespoň 2 příspěvků do fóra. Tam má možnost se představit, napsat svůj záměr a pro inzerenta to nebude úplný anonym který ho kontaktuje v den své registrace.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
?
lzahradil
Site Admin

Lokalita: blízko Plzně
Chci prodávat energii a využít dotace: NE
Výkon panelů [Wp]: 5840
Kapacita baterie [kWh]: 28

Příspěvekod Tomanjan » čtv kvě 26, 2022 8:23 am

Aktuální cena bez DPH je 152,3Kč. Hák je celej z materiálu o tloušťce 5mm. Bral jsem dříve i tu levnější kombinaci z 4mm a 5mm plechu, ale jeden zákazník mi je hodil na hlavu že se moc ohýbají. Nedovedu posoudtit jestli ten 1mm má takový vliv.

Tip: Nákupem tohoto produktu podporujete fórum.
?
Tomanjan

Příspěvekod ikovlabs » čtv kvě 26, 2022 12:03 pm

U nerezu jednoznacne ..... :-)
?
ikovlabs

Příspěvekod jjjirikaj » čtv kvě 26, 2022 6:13 pm

PetrDubi píše:Tak to jsem netušil, první PM jsem posílal asi později, takže pokud to tak je, tak svůj dotaz beru zpět a pokud se to pisatele dotklo, tak se mu tímto omlouvám :)

Ps? Tuhle informaci jsem nikde přímo neviděl a koukal jsem teď i do faq a tam je:

Nemůžu posílat soukromé zprávy!
Pro toto existují tři hlavní důvody. Nejste registrovaní nebo nejste přihlášení, administrátor zakázal posílání soukromých zpráv pro celý board nebo to administrátor zakázal přímo vám. Pokud je toto ten důvod, zeptejte se administrátora, proč to tomu tak je.

Tak možná se mrknout, jestli je jirka přihlášený - to by mohl být taky důvod ;)

Vzhledem k tomu, že jsem si první, poněkud uštěpačnou odpověď, přečetl současně s následnou omluvou, tak dotčení trvalo jen dvě vteřiny :-) a tudíž se nebudu pozastavovat nad "logikou" otázky na přihlášení - bez kterého bych si přece v standardní diskuzi ani nemohl postěžovat na nemožnost soukromé zprávy. ;) Legrační je, že právě toto postěžování mi SZ zpřístupnilo :-))
?
jjjirikaj

Příspěvekod PetrDubi » čtv kvě 26, 2022 6:49 pm

Jo, taky mě nenapadlo, že tam je limit 2 příspěvků o kterém nikde v ofiko informacích není ani slovo a občas se tu objeví od některých nováčků opravdu otázky, jako kdyby někdo nedokázal kliknout na tlačítko které má před očima..

Ale když se seknu, tak nemám problém se omluvit :)
S tím přihlášením jsem se ptal proto, protože párkrát jsem přišel na fórum a něco mi nešlo a najednou koukám do menu a vidím , že jsem odhlášený, tak mě napadlo jestli to nemůže být ten problém a po přihlášení a odeslání stížnosti jsi si nevšimnul, že už to jde.
Tak všechno dobrý :handshake:
?
PetrDubi
podporuje fórum

Příspěvekod jjjirikaj » sob kvě 28, 2022 6:30 pm

PetrDubi píše:Jo, taky mě nenapadlo, že tam je limit 2 příspěvků o kterém nikde v ofiko informacích není ani slovo a občas se tu objeví od některých nováčků opravdu otázky, jako kdyby někdo nedokázal kliknout na tlačítko které má před očima..

Ale když se seknu, tak nemám problém se omluvit :)
S tím přihlášením jsem se ptal proto, protože párkrát jsem přišel na fórum a něco mi nešlo a najednou koukám do menu a vidím , že jsem odhlášený, tak mě napadlo jestli to nemůže být ten problém a po přihlášení a odeslání stížnosti jsi si nevšimnul, že už to jde.
Tak všechno dobrý :handshake:

V pohodě - když nejde o život, jde o víme co :-)
Každopádně by nezaškodilo, kdyby v vyskakujícím upozornění, že SZ nově registrovaný zatím zaslat nemůže, byla bližší informace o podmínkách - tahle naprosto není jasné, zda je nutno být registrovaný měsíc a mít 100 příspěvků nebo že stačí ty dva a není kde to zjistit.
?
jjjirikaj

Příspěvekod Tomanjan » sob kvě 28, 2022 7:54 pm

Ale jinak jsou stavitelné háky stále na prodej :D
?
Tomanjan

Příspěvekod jjjirikaj » stř čer 01, 2022 3:54 pm

Tomanjan píše:Ale jinak jsou stavitelné háky stále na prodej :D

Předmětné háky tloušťky 5mm vypadají víc než solidně a nedovedu si představit, že by se ohnuly dříve než nosný AL profil. Takže si dovolím doporučit jak háky, tak prodejce Honzu "Tomanjana" . Díky.. :handshake:
?
jjjirikaj

Příspěvekod Romano » ned čer 12, 2022 8:35 pm

Zdravím, bylo by k dispozici 20 kousků?
díky
?
Romano

Příspěvekod Tomanjan » ned čer 12, 2022 8:51 pm

Zdravím, jasně háku je dost. Píšu SZ
?
Tomanjan

Příspěvekod 10055 » úte čer 14, 2022 10:03 am

Ahoj,

bylo by 44 ks k dispozici
měnič Easun 8kW, Baterie Lifepo 16S280A 15kW x 2 = 30kW, 7200kWp Amerisolar 450 8S2P J/Z + 3900kWp Leapton650 V,
Jinak jsem Robert - nick používám už dlouho a jsem na něj zvyklý
?
10055

Příspěvekod Tomanjan » úte čer 14, 2022 10:05 am

10055 píše:Ahoj,

bylo by 44 ks k dispozici

Ano, píšu SZ
?
Tomanjan

Příspěvekod 10055 » úte čer 21, 2022 8:10 am

Rychlá domluva i zaslání jen já pozdržel odeslání peněz
:yes: rozhodně doporučuji

díky
měnič Easun 8kW, Baterie Lifepo 16S280A 15kW x 2 = 30kW, 7200kWp Amerisolar 450 8S2P J/Z + 3900kWp Leapton650 V,
?
10055

Příspěvekod Tomash » čtv čer 23, 2022 8:34 am

Také musím pochválit domluvu a předání.
Jediná chyba je, že jsem jich objednal málo :D :D
?
Tomash

Příspěvekod 10055 » čtv črc 14, 2022 11:52 am

poslána SZ
?
10055

Příspěvekod Vladimir89 » ned zář 04, 2022 4:33 pm

Dobrý den,

měl bych zájem o 50ks háků

Díky
Vladimir89

Příspěvekod Kamča » čtv úno 23, 2023 7:56 am

Zdravím potřeboval bych 12ks jestli ještě něco je.Díky.
8x370Wp J,8x380Wp J,4x370Wp Z 6x450Wp,2x Axpert VMIII 48V 5kW,LiFe 3x16S 120Ah+ BEV 77kW V2L
?
Kamča

PředchozíDalší

Zpět na Prodám