Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 28, 2023 7:18 pm
mypower.cz píše:Cetl jsem nedavno zajimavou myslenku tykajici se automatizace.
"Pocitac ma vyhodu v tom, ze dela presne to, na co byl naprogramovan. Nevyhodou vsak je, ze dela presne to, na co byl naprogramovan."
chatař píše:Jo jo, bohužel. Mohl jsem počkat až vychladnu, a nezakládat zbytečně bezpředmětné vlákno. Stydím se za sebe. Jo stává se to. Bohužel někdy i pilotům. Tzv. "lidský faktor". A tam jsou následky mnohem horší, než jen ostuda. Stačí blbé nastavení klapek při startu, anebo při přistání, a je to...
PavelR píše:ono kdyz pilot zjisti ze mu malo ohriva bojler ...taky bych se nedokazal soustredit na pristani
goodbie píše:chatař píše:Jo jo, bohužel. Mohl jsem počkat až vychladnu, a nezakládat zbytečně bezpředmětné vlákno. Stydím se za sebe. Jo stává se to. Bohužel někdy i pilotům. Tzv. "lidský faktor". A tam jsou následky mnohem horší, než jen ostuda. Stačí blbé nastavení klapek při startu, anebo při přistání, a je to...
s tebou se člověk fakt nenudí
PavelR píše:ono kdyz pilot zjisti ze mu malo ohriva bojler ...taky bych se nedokazal soustredit na pristani
Vitek píše:ahoj udělal sis kalibraci napětí a proudů? měříš proud a napětí kvalitním true rms měřákem a ne nějakým noname či bez vhodnosti měření obdélníku ? víš vůbec jak ten měnič funguje a co generuje za signál??
já osobně sitona mám a funguje perfektně !!!
240 x 7 je 1680 W.. kde máš tvých 1900W nevím
Kolik dní se snažíš o ladění? máš vhodnou zátěž? máš nastavené omezení výkonu? je to v menu...
Myslím že bys měl nejdříve pořádně prozkoumat než zde budeš plivat.... a pokud se ti teda upřímně něco nezdá zavolej tomášovi, on jistě poradí...
vhml píše:Mě to bylo od začátku divný, protože jsem občas zkoušel ho oblafnout a nastavit mu jinou střídu a vždycky z toho vyšel výkon jen nižší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků