Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 08, 2023 1:20 am
kodl69 píše:Proč do zásuvky? Stačí přepínač sítí, viz témata výše. Potom máš od DS zajištěnou mezeru na kontaktech a nemusíš nic řešit.
Takže ani Studer není bez přetoku? To mě překvapuje. Nabíječka není potřeba, i v zimě to slunko dá tolik, aby při vypnutým měniči v baterkách něco bylo, už to takhle provozuju několik let, s DC spotřebou víc než 1kWh denně.
marko250 píše:A proč bys měl země oddělovat,dyť jsou nepřerušeně všechny spojené,přepínej jen fáze ne.
kodl69 píše:Proč do zásuvky? Stačí přepínač sítí, viz témata výše. Potom máš od DS zajištěnou mezeru na kontaktech a nemusíš nic řešit.
Takže ani Studer není bez přetoku? To mě překvapuje. Nabíječka není potřeba, i v zimě to slunko dá tolik, aby při vypnutým měniči v baterkách něco bylo, už to takhle provozuju několik let, s DC spotřebou víc než 1kWh denně.
kodl69 píše:U nás už je snad trestný všechno. Raděj se neptat, nikdy nevíš, kdo to monitoruje...
kodl69 píše:pořád nevím, proč v zimě nabíjet baterky z DS, když nemáš žádnou DC spotřebu. Slunko předse dá aspoň něco, nebo u tebe ne?
Dagus píše:Jasný měl i power assist myslím. Myslím že to měl neosolar i někde psané, že v def conf je to bezpřetokový na 100% a essko si taky nezapne každej, musíš mít jinej fw a ten buď od prodejce, nebo registrace ve victron profesional na firemní údaje myslím. Pak si ho tam přehrát a pokud si ho hledáš sám, musíš vědět jakej to má typ cpu dle modelu a to fakt bfu nedává.
Ondraf píše:Dagus píše:Jasný měl i power assist myslím. Myslím že to měl neosolar i někde psané, že v def conf je to bezpřetokový na 100% a essko si taky nezapne každej, musíš mít jinej fw a ten buď od prodejce, nebo registrace ve victron profesional na firemní údaje myslím. Pak si ho tam přehrát a pokud si ho hledáš sám, musíš vědět jakej to má typ cpu dle modelu a to fakt bfu nedává.
V MP2GX mám poslední fw 494
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků