Ráno jsem se dobře nasnídal a vyrazil k baterkám

. Když už vymýšlím všechno možné, chtěl jsem zjistit, jak jsou zdravotně na tom. Odpojil jsem panely a naopak zapnul 1000W opalovačku. A nemaje Cell Log8, měřil a čekal a měřil a čekal. Výsledek:
1. Pokud beru jako jmenovitou kapacitu článku 60Ah, tak mám serio-paralelně instalováno celkem 60Ah*4=240Ah v serii 8 článků, tedy 3,2V*8=25,6V. Jmenovitá výkonová kapacita tedy 6,1 kW
2. Postupný pokles napětí na bateriích při zátěži 1000 W (přesně, zapnul jsem k tomu zářivky) můžete vidět
ZDE.
3. Wattmetrem změřený celkový odebraný výkon 5,06kW. Předpokládejme, že účinnost měniče 90%, tedy odebraný výkon 5,62kW což by mělo být cca. 92% instalované kapacity. Toliko asi kapacita docela OK při vědomí si, co všechno ty baterie už zažily.
4. Koncový stav nastal vypnutím měniče, který mám nastavený na nějakých 20,5V celkem (2,56V na článek). Ještě je asi žádoucí poznamenat, že při tomhle odběru jsem měl ztrátu na vedení mezi baterkami a měničem 1V (!Kabel + pojistky+ šroubové spoje). Takže měnič vypnul o cca 1V na bateriích výše.
závěr č1 = vyměnit kabely.
5. Nicméně to jsem u toho zrovna nebyl...

a napětí na jednotlivých článcích bylo při vypnutém měniči a po pár minutách klidu změřené od 2,13V do 3,12V.

- Koncové napětí článků.
Tedy
závěr č.2: článek č.8 sada 2 je skoro mrtvý (?). Předpokládám, že pokud by tento článek netáhnul sadu dolů, tak to celé ještě chvíli poběží a nějaká malá kapacita tam ještě byla...Ne, že bych ty baterky chtěl ještě více trápit. Pouze kvůli informaci o celkovém stavu baterií.
P.S. Mám tu jeden starší článek, který mi zbyl při opravě skoro mrtvé baterie. Lze nějak smysluplně změřit kapacitu jednoho článku 3,2V? Nenapadá mě, čím bych ji měl zatížit (co mám doma) aby měření mělo alespoň nějakou vypovídací hodnotu a nemusel u toho sedět celý den - nějakou žárovkou z auta??? Nebo koupit raději nový článek.