Ja by som to hned zobral za tu cenu cele....ale ta vzdialenost....

A cim pro to jedes? Ze bych prispel na benzin a nechal si neco dovezt, pokud jeste neco bude mit.Toul píše:Taky díky za tip:-)Teď googlim nosnost panelákové lodžie na 1m2:-)
Jejdane, ja mel za to, ze bydlis nekde u Zlina a ze to mam kousek. Praha? Aha. Ale i tak moc dik.Toul píše:Tedy nemám problém je dostat do Prahy.
LUI, přiznej se! Že ty to máš doma!LUI píše:Podla mna ste velmi "dlho" cakaly....![]()
...aj ini hlada takuto baterku...a za taku cenu je jasne ze to preda hned....![]()
...nabuduce treba okamzite ist,a nie "tyzden cakat"....
...je mi jasne ze kazdy mame svoje povinosti,ale pri takej cene treba reagovat hned,a este aj mnozstvo bolo "slusne"...
JiříK píše:LUI, přiznej se! Že ty to máš doma!LUI píše:Podla mna ste velmi "dlho" cakaly....![]()
...aj ini hlada takuto baterku...a za taku cenu je jasne ze to preda hned....![]()
...nabuduce treba okamzite ist,a nie "tyzden cakat"....
...je mi jasne ze kazdy mame svoje povinosti,ale pri takej cene treba reagovat hned,a este aj mnozstvo bolo "slusne"...![]()
Já měl u tohoto pána už týden zamluveno 20x 160Ah + 20x 90Ah, zbytek prý už měl zamluven předtím někdo jiný. S tím že se mu ozvu kdy přesně si pro to půjdu, domluvili jsme se že asi za týden až dva. Tak jsem mu dneska volal, a pán mi s lítostí oznámil že prý přišel nějaký člověk - "zájemce" ze Slovenska, v době pánovy nepřítomnosti (byla tam na chalupě jenom jeho žena), VŠECHNO si naložil a ZMIZEL. Dokonce včetně jedné vojenské elektrocentrály kterou ani nechtěl prodat. Měl tam prý ještě jednu centrálu ale ta byla ukotvena takže tu nemohl pachatel vzít.JiříK píše:Mno, tak nám to s Toulem nějaká dobrá duša vyfoukla. A pán sliboval, jo, jo jasné... Asi nás někdo přeplatil
si pan pachatel mohl mozna pribrat i tu zenu k te centrale a baterkammatej_bb píše:Tak jsem mu dneska volal, a pán mi s lítostí oznámil že prý přišel nějaký člověk - "zájemce" ze Slovenska, v době pánovy nepřítomnosti (byla tam na chalupě jenom jeho žena), VŠECHNO si naložil a ZMIZEL. Dokonce včetně jedné vojenské elektrocentrály kterou ani nechtěl prodat. Měl tam prý ještě jednu centrálu ale ta byla ukotvena takže tu nemohl pachatel vzít.