Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 8:43 pm
Franta píše:Prosím o radu, provoz mrazničky GORENJE 220/65W nelze nastartovat přes měnič 200W , ani přes záloží zdroj UPS 600VA s modifikovanou sinusovkoui,který po připojení ihned vypne,což způsobuje velký záběrový proud kompresoru.
mypower.cz píše:hele ja sice nejsem uplne ultra odbornik na elektro, ale co se stane pri pouziti nejakeho omezovace proudu? Soft start ?
http://www.alfaco.cz/novinky/92/softstarter.html
Jinak u me je lednicka ultra efektivni. V soucasne dobe je to nevytapene podkroviPak mam jeste mrazak, a to je libovolny prostor mimo interier chaty. Vykonova spicka az -20 stupnu celsia pres noc
Spotreba elektriny 0A pri 0V
PavelR píše:Me se stala dneska takova vec. lednice jela ja vytahnul jsem snuru a hned jsem ji zapl pres wattmetr a najednou to jen divne vrcelo a zralo 600w a nic. musel jsem ji na chvili vypnout pak naskocila
JiříK píše:Tak to chlapi pořádně přitlačte! Když ten wattmetr necháte na lednici tři týdny, nebude se stačit divit, že se tam objeví výkonová (ehm. příkonová) špička téměř 1800W! Takže měničem Ano, ale nejmíň 1500Wattovým, pokud to chcete mít zcela komfortně automatizované. Já teda doma, když nevím co s eletrikou, umím lednici i 800Watovým měničem, ale člověk to musí hlídat.
Martin píše:Jsem přesvědčen, že s měničem 1000W by se kompresor nerozběhl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků