ostrovní systém green power 1500

Diskuze, rady, nápady, postřehy v oblasti alternativních zdrojů energie, elektrorozvodů, elektrozařízení, regulace, komponent a úsporných spotřebičů.
bagr
Příspěvky: 2
Registrován: pát kvě 30, 2014 3:40 pm

ostrovní systém green power 1500

Příspěvek od bagr »

Dobrý podvečer všem,jmenuji se Robert a zde na foru jsem úplný nováček.Mám chatu na Slapech a nemám možnost připojení k rozvodné síti.Na Bazoši jsem našel inzerát na solární ostrovní systém green power 1500 ale jelikož je pro mne fotovoltaika totálně španělská vesnice a o elektrice vím jen to,že když mě praští tak jí to nemám vracet,měl bych prosbu.Mohl by se někdo na tento systém podívat a říct jestli má význam do něj investovat nebo ne? Díky Robert
Botas
Příspěvky: 253
Registrován: pon pro 03, 2012 8:53 pm

Re: ostrovní systém green power 1500

Příspěvek od Botas »

Zdravim
No dle inzeratu moc malo informaci co je to za panely co je to presne za regl atd specifikace..
Ostrovni fve nebo poloostrovni neni jak zasuvka nikdy to asi nebude uplne bez udrzbovy jen prijedu zapnu menic a nestaram se deset let.chce to nasosasat info taky jsem nevedel nic kdyz sem dostal solarni nabijecku a tak to zacalo.
Pak kdyz uz clovektrosku vy se asik poradi i treba tady skoukne kdo co ma precte recenze a udela si obrazek a posklada si sam hodne veci nebo sou tu lidi co sou schopny udelat ci nasmerovat na provereny zdroje tendle inzerat s podtonem das ist nemec ve me nebudi moc duvery tedy.ale jen muj nazor
Uživatelský avatar
vata
Příspěvky: 1403
Registrován: pon zář 12, 2011 11:32 am

Re: ostrovní systém green power 1500

Příspěvek od vata »

Dobrý večer Roberte, taky mi to příjde trochu jak zajíc v pytli. Za 40000 je to možná přiměřená cena za ten výkon panelů a baterie a noname regulátor a měnič a montáž, jenže s kvalitou to bude asi na hraně a radost Vám to udělá jen první sezónu. Pokud můžu doporučit, obraťte se na profesionály, třeba i tady na mypower a požádejte je o nabídku, předtím si udělejte jasno v požadavcích (jaké spotřebiče, spotřeba, styl užívání). Pokud nechcete investovat do samostudia ovšem. Protože bez alespoň základních znalostí se komukoliv z inzerátu dáváte úplně všanc - prodá Vám cokoliv, pokud to dobře podá.
Inteligentní ostrov - www.vati.cz

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek