Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát čer 09, 2023 11:21 am
Ale proti tomu není sporu, jen by chtělo aby se přestala schovávat jako PánBůh a ukázala jak to tedy v reálu funguje.brin píše:Víte, já sice věřím v demokracii, ale myslím na zadní vrátka. To si přece neodporuje? V demokracii věřím, protože nic lepšího a trvanlivějšího v dnešních technologických podmínkách neznám.
brumlaj píše:Ale proti tomu není sporu, jen by chtělo aby se přestala schovávat jako PánBůh a ukázala jak to tedy v reálu funguje.brin píše:Víte, já sice věřím v demokracii, ale myslím na zadní vrátka. To si přece neodporuje? V demokracii věřím, protože nic lepšího a trvanlivějšího v dnešních technologických podmínkách neznám.
brin píše:A volby rozhodně u nás nejsou fyzicky manipulovány ve velkém stylu, aby šlo ovlivnit celkové výsledky. Vím to, párkrát jsem byl členem volební komise, kde si na to všichni dávají sakra pozor.
fugas píše:Brine,vy si protiřečíte.Tvrdíte,že demokracie ve stádiu,jakou ji máme teď je velmi dobrá.Při tom ale připouštíte,že se dostaneme do stádia,kdy budou důchodci tvořit 50% obyvatel ČR.Je tohle podle Vás zdravý rozvoj spilečnosti?Společnost,kde se neobnovuje populace přírustkem nových občanů je jasně ekonomicky nezdravá.Jinak řečeno,mladí nemají peníze,aby se rozmnožovali.To ostatní,co píšete je promiňte mi,velmi naivní.A že společnost reaguje pouze na sliby je vidno ve vývoji naší země v posledních desetiletích víc,než dobře.
mypower.cz píše:brin píše:A volby rozhodně u nás nejsou fyzicky manipulovány ve velkém stylu, aby šlo ovlivnit celkové výsledky. Vím to, párkrát jsem byl členem volební komise, kde si na to všichni dávají sakra pozor.
Brine.. byl jsem ve volebni komisi a volby jsou tak zmaniupulovatelne, ze to az hezke neni. Je to velmi osklive divadlo na lidi. Tim nechci rict ze zrovna v dobe kdy jsem tam sedel se manipulovalo, nebyl duvod. Zmanipulovanych ovcanu je tolik, ze manipulovat ve volebnich komisich neni treba. Ale pokud by byla vule a motivace vsech clenu volebni komise, nevidim v tom absolutne zadny problem. Kdyz jsem jako clen volebni komise upozornil na dosti zavazne nedostatky, tak jsem byl poresen pracovnici radnice mesta Zlina velmi snadno s tim, ze pokud se mi neco nezda, muzu napadnout cely volebni system. Myslite ze mi to za to usili stoji? StojiAle sel jsem na to uplne jinak, nez by kdo cekal
Napadl jsem ho a to tim zpusobem, ze kaslu na nej a uplne ho ignoruji, protoze vim ze je to divadlo z tolika uhlu pohledu od sameho zacatku do konce, ze to az ztraci vyznam tim zrtacet cas a mrhat zivotem na tyhle divadla
V zivote je daleko vice dulezitejsich veci nez hlasovat o tom, ktery zlodej nas v tomto volebnim obdobi bude okradat. Jestli se jmenuje Jiří P, nebo Miroslav K. Ten kdo zlodej neni, se k rozhodovani a kontrole zlodejin nikdy nedostane. O to se ti pravi zlodeji postaraji velmi dukladne i diky sve velmi dokonale organizaci. Ovcane takto dokonale organizovani nejsou ani nahodou a nikdy nebudou. Ti jsou rozpolceni, nejednotni a snadno ovlivnitelni ruznymi, velmi trivialnimi metodami. Staci se podivat na soucasne volebni billboardy, jaka ultra tupa hesla staci k pusobeni na volice. To je pecka kolem toho jezdit. Jen se smeju
mypower.cz píše:brin píše:A volby rozhodně u nás nejsou fyzicky manipulovány ve velkém stylu, aby šlo ovlivnit celkové výsledky. Vím to, párkrát jsem byl členem volební komise, kde si na to všichni dávají sakra pozor.
Brine.. byl jsem ve volebni komisi a volby jsou tak zmaniupulovatelne, ze to az hezke neni. Je to velmi osklive divadlo na lidi. Tim nechci rict ze zrovna v dobe kdy jsem tam sedel se manipulovalo, nebyl duvod. Zmanipulovanych ovcanu je tolik, ze manipulovat ve volebnich komisich neni treba. Ale pokud by byla vule a motivace vsech clenu volebni komise, nevidim v tom absolutne zadny problem. Kdyz jsem jako clen volebni komise upozornil na dosti zavazne nedostatky, tak jsem byl poresen pracovnici radnice mesta Zlina velmi snadno s tim, ze pokud se mi neco nezda, muzu napadnout cely volebni system. Myslite ze mi to za to usili stoji? StojiAle sel jsem na to uplne jinak, nez by kdo cekal
Napadl jsem ho a to tim zpusobem, ze kaslu na nej a uplne ho ignoruji, protoze vim ze je to divadlo z tolika uhlu pohledu od sameho zacatku do konce, ze to az ztraci vyznam tim zrtacet cas a mrhat zivotem na tyhle divadla
V zivote je daleko vice dulezitejsich veci nez hlasovat o tom, ktery zlodej nas v tomto volebnim obdobi bude okradat. Jestli se jmenuje Jiří P, nebo Miroslav K. Ten kdo zlodej neni, se k rozhodovani a kontrole zlodejin nikdy nedostane. O to se ti pravi zlodeji postaraji velmi dukladne i diky sve velmi dokonale organizaci. Ovcane takto dokonale organizovani nejsou ani nahodou a nikdy nebudou. Ti jsou rozpolceni, nejednotni a snadno ovlivnitelni ruznymi, velmi trivialnimi metodami. Staci se podivat na soucasne volebni billboardy, jaka ultra tupa hesla staci k pusobeni na volice. To je pecka kolem toho jezdit. Jen se smeju
camel1cz píše:Kdesi jsem slyšel přirovnání té "referendové demokracie" k skupinové šachové partii - prostě pokud bude průměrný šachový hráč hrát proti skupině hráčů, kteří budou o každém tahu hlasovat, tak mají velice malou šanci toho samostatného hráče porazit.
Tohle vnímám jako hlavní negativum, Tohle "skupinové vědomí" nedokáže udělat vyjímečně dobrá rozhodnutí (protože těch je schopný jen omezený počet jedinců) - my aktuálně těžíme z toho, že to platí i opačně - nedokáže udělat ani vyjímečně špatná rozhodnutí.
Nedávno to tu už od někoho padlo - ideální by byl osvícení diktátor
Jinak řečeno,mladí nemají peníze,aby se rozmnožovali.
fugas píše:...Společnost,kde se neobnovuje populace přírustkem nových občanů je jasně ekonomicky nezdravá...
Felix píše:Zhruba 12miliard pak dojde k totálnímu zhroucení ekosystému a redukci populace na nějakých 500 milionů ...
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 0 návštevníků