DC elektroměr:
http://www.strasil.net/index.php?text=dc-elmerVasi mzdu placenou ze systemu, na zaklade ktere mate nastaveny hranice horaznosti
Kéž by.... Až se někdy sejdeme u nás - mé pozvání na vaši exkluzivní přednášku stále trvá - zajdem na pivko a vezmu sebou výplatnice.
Chci vyzkum male a lokalni energetiky. Rozumite tomu?
Tvrdím někde, že se to neděje? Děje. Ale není možné říct - a zejra končíme s "Temelínem".
To znamena ze vase povazovani toho co se zde nabizi na serveru, a co zde nabizi ti, kterym nikdo nic ze systemu jen tak neda, naopak je zdani, zasocialkuje a zazdravkuje, a kdyz si pak za vydelane a zdanene neco v obchode koupi, tak je znovu zdani (dph, spotrebni dan, clo) povazuji od vas za prudce drze! Opravdu vazte slova.
Tak polopatě. Debata byla - za litr jednoduché bezpracné řešení, nebo za babku pracnější řešení. Já jsem obhajoval první možnost, kolega druhou.
Já jsem argumentoval tím, že tento server taky propaguje "předražené" bezpracné jednoduché řešení, místo aby propagoval samodomo výrobu a prodával napytlíkované stavebnice, které zákazníci spájí doma, jak se na správné odpadlíky od systému patří. Chápete tu nadsázku? Debata nebyla o cenové politice vašeho zákazníka, nebo sponzora, nebo jak to mezi sebou máte. Naopak jsem se snažil ukázat, že se vyplatí koupit si práci nekoho jiného, kdo to umí lépe a ve velkém.
Tak a ted mi vyvratte, jak je mozne dosahnout toho, aby meli lide na vyber, zdali si sluzby vasi organizace zaplati, ci nikoliv a zdali na vasi mzdu prispeji ci nikoliv. Verim, ze by nekteri misto dani tyto poslali treba tomuto serveru, protoze v tom mozna vidi daleko vetsi hodnotu. Ucinili by tak ale dobrovolne a ne pod pohruzkou exekuce, vyzev od uradu, a podobnych zverstev.
Angažujte se, volte, nechte se volit. Aha, kdyby volby mohli něco změnit, tak už by je dávno... No tak udělejte revoluci, svrhněte tu nenažranou svoloč a modlete se, aby vám tu revoluci někdo neukradl, jak už se nám to stalo párkrát. (45-48, 89).
Zaveďme školné na VŠ, zprivatizujme školství. Jeďte se podívat do Británie, kdo studuje technické univerzity - samí Číňani (pravda velmi šikovní kluci), školné jim platí čínská vláda. Žádnej Brit nedělá techniku a ta země je na cestě do pekla.
kterou uprime nikdo z nas moc az tak doma ve svem malem prostredi nepotrebuje.
Moc se obklopujete lidmi z ostrovního prostředí ( a já zase ze svého). 99% lidí řeší - žárovka svítí, voda teče, přeplatek mi vrátili. Nic víc od toho nečekají. Zeptejte se lídi, jetli by vyměnili svobodu za bezpečnost a jistotu - co vám řeknou.
Admin edit - fakt ze je to tu OT, takze diskuze na tema mimo technicke zalezitosti a spise na system vs svoboda a nezavislost pokracuje zde: viewtopic.php?t=1889&p=31566#p31566