Ten rozvaděč pro dvířka si nic nezadá s rozvaděčem menších FVE, chybí tomu snad už jenom nějaké PLC, pěkně by se vyjímalo vedle toho DC zdroje

Co na to Vaše slepice? Jestlipak dostaly nějakou instruktáž?
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned čer 11, 2023 1:51 am
vata píše:Úžasné
Ten rozvaděč pro dvířka si nic nezadá s rozvaděčem menších FVE, chybí tomu snad už jenom nějaké PLC, pěkně by se vyjímalo vedle toho DC zdroje
Co na to Vaše slepice? Jestlipak dostaly nějakou instruktáž?
Tu snášku ti můžu jen závidět. Máme asi 30 slepic + 2 kohouty a snášejí méně. Jsme na ně moc mírní a necháváme i ty starší, až staré. Zjara musí proběhnout likvidace a začít s mladými. Jinak svítím jim ráno. Večer se stmíváním se samy vrátí do kurníku.trud píše:....takže moje pipane december 15-14-14-15-15-15-14-15-14-15-15....a hadajte kolko mam sliepok? Áno..15 !
radimre píše:Opět se snaží spousta lidí přechcat přírodu... taky jsem to chtěl...zbytečně a vzhledem k tomu, že mám v kurníku kameru nikdy při přisvěcování nebylo sneseno vajíčko zřídka kdy se stane, že je to v noci(opravdu vyjímečně) Pokud jsou nové slípky nejvíce se osvědčilo je nechat 7 dní zavřené v kurníku ať si zvyknou....Hřadování je záležitostí stáří slepic...procházejí podobnými cykly vývoje a zvyků jako my...No a pokud některé nechcou chdit do kurníku? neřešit ..příjde déšť zima a drudý den tam bude(budou) jako první. Také se stává že jedna zůstává venku jako návnada pro dravce....V zimně se pak uklidí do kurníku ,ale nehřaduje....zůstává spát u zavřených dvířek....S tačí jedna malá kamera a pochopíte o co jde...každá slepice má svéo osobnost jako my.... jen pozorovat a chtít pochopit..
přisvěcování je zbytečné pýi vesnickém chovu.....pokud jsou někde v hale jde o něco jiného...taky už to nejsou slepice ,ale roboti na vajíčka...
Přístup na kameru zde..http://vyrobaprvozuj.webnode.cz/stavba- ... ka-vybava/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků