Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 9:25 pm
PavelR píše:Porad mi jaksi nedochazi duvod proc vodu zmekcovat .... ta tvrda je spatna ci co ? Na vyse zminovanych strankach neni uvedeno zadne zdravotni riziko .... tak proc.
PavelR píše:alp: ja ti nevim. nikdy me neodesla baterka skrz kamen. pradlo mam vyprane, nikdy jsem nemenil teleso pracky, konvice jednou za cas trocha octa. bojler jsem cistil co dva roky to je pravda. Sklenene dvere sprchy stahnu po pouziti gumovou sterkou. Porad mi to zmekcovani prijde jako zbytecny.
PavelR píše:Tak to je prdel. Drama tu daval odkaz na rizika demivody ty davas odkaz na rizika tvrde vody. Tak a co ted. Jdu si udelat piti z vody ze studny a je.
Usazeniny? A co je nechat usadit v usazovaci nadrzi a vodu jimat vyse ode dna. Hlavne nemichat
PavelR píše:Tak to je prdel. Drama tu daval odkaz na rizika demivody ty davas odkaz na rizika tvrde vody. Tak a co ted. Jdu si udelat piti z vody ze studny a je.
alp píše:PavelR píše:Tak to je prdel. Drama tu daval odkaz na rizika demivody ty davas odkaz na rizika tvrde vody. Tak a co ted. Jdu si udelat piti z vody ze studny a je.
Usazeniny? A co je nechat usadit v usazovaci nadrzi a vodu jimat vyse ode dna. Hlavne nemichat
tak jako kdekoliv jinde, oni ty krajni hodnoty nejsou nikdy dobre, proste "primerene" ....
ad usazovaci nadrz ... myslenka fajn, az na to, ze se ti to natolik neusadi. je to ve vode rozprostrene v podobe iontu, tudiz jen velmi mala cast ti klesne ke dnu ... driv se ti ta voda zkazi, nez to klesne ....
drama píše:Na destovku tedy usazování funguje. Profi systemy maji dokonce plovouci gumovou kouli, ktera drzi nasavani cca 20 cm pod hladinou...
PavelR píše:alp: vsak ja myslel usazovat bbbordel a ne jonty. na jonty by byla treba osmoza ne? ale to je asi zbytecnej luxus pro pracku ci WC ... takto jsem myslel vyuzit destovku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků